• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Golcüler Sustu, Samsunspor Sustu

Golcüler Sustu, Samsunspor Sustu
Samsunspor, haftalarca liderlik koltuğunda oturduğu PTT 1. Lig'de 5 haftadır kazanamayınca play-off potasının da dışına çıktı.

Samsunspor, haftalarca liderlik koltuğunda oturduğu PTT 1. Lig'de 5 haftadır kazanamayınca play-off potasının da dışına çıktı.

Lige fırtına gibi bir giriş yapan ve ilk 7 haftada 4 galibiyet 3 beraberlikle namağlup lider olan Samsunspor, 5 haftadır rakiplerine gol atamıyor. Samsunspor'ın kazanamamasındaki en büyük etkenlerden birisi de gol atamaması. Samsunspor ligde oynadığı son 5 karşılaşmada gol atma becerisi gösteremezken, golcülerin formsuzluğu da dikkat çekti.

Samsunspor'un en golcü forvet oyuncusu Kone, oynadığı 12 karşılaşmada rakip filelere 4 gol atma becerisi gösterebildi. Kone, ligdeki en son golünü 10. haftada deplasmanda oynanan Elazığspor ağlarına attı. Kone bu maçtan sonra oynadığı 6 haftada gol atma becerisi gösteremedi.

Samsunspor'un başarılı forvet oyuncularından biri olan Ofoedu da lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk 2 haftasında 3 gol atma becerisi gösteren Nijeryalı forvet, daha sonra Teknik Direktör Ümit Özat ile sıkıntı yaşamaya başladı. Ofoedu, ligde 14 haftadır gol sevinci yaşayamıyor.

Kırmızı-beyazlıların genç forvetlerinden birisi Ersel Aslıyüksek ise az süre almasına rağmen takımına 3 gollük katkı yaptı. Ersel, son golünü ligin 11. haftasında oynanan Adanaspor maçında kaydetti. Ersel, 5 haftadır takımına gol katkısı sağlayamıyor.

Bu sene forma şansı bulan genç forvet oyuncusu Alperen Pak, ligdeki tek golünü ligin 8. haftasında oynanan Alanyaspor deplasmanında attı. Alperen bundan sonra oynadığı 6 karşılaşmada gol atma becerisi gösteremedi.

Samsunspor'un en formsuz forvet oyuncusu Ekigho olarak dikkat çekti. 13 kez forma şansı bulan ve 9 kez ilk 11'de maçlara başlayan Ekigho, 761 dakika süre almasına rağmen ligde gol atma becerisi gösteremedi. Ekigho, oynadığı bu karşılaşmalarda 2 de sarı kart gördü.

SON GOL MEHMET ÇAKIR'DAN

Samsunspor'un ligdeki son golünü 6 golle takımın en golcü oyuncusu olan Mehmet Çakır attı. Mehmet Çakır ligin 11. haftasında Samsun'da oynanan Adanaspor karşılaşmasında takımına galibiyeti getiren 2. golü kaydetti. Samsunspor bu golden sonra ligde oynadığı 5 karşılaşmada da rakip fileleri havalandıramadı.

Kırmızı-beyazlılar ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, bu karşılaşmalarda kalesinde 6 gol gördü. Samsunspor bu 5 maçta, Göztepe, Balıkesirspor ve Giresunspor'a 2-0'lık skorlarla yenilirken, Denizlispor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarından golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı. Samsunspor 16 haftada topladığı 24 puanla 7. sırada bulunuyor.

Samsunspor ilk yarının kapanış maçını cuma günü kendi sahasında Kayseri Erciyesspor ile yapacak.

Golcüler Sustu, Samsunspor Sustu

Golcüler Sustu, Samsunspor Sustu

Golcüler Sustu, Samsunspor Sustu

Golcüler Sustu, Samsunspor Sustu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim