• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Giresun Üniversitesi Rektörü Attar Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Giresun Üniversitesi Rektörü Attar Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, bugün düzenlediği basın toplantısı ile dört yıldır sürdürdüğü rektörlük dönemini değerlendirerek,...

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, bugün düzenlediği basın toplantısı ile dört yıldır sürdürdüğü rektörlük dönemini değerlendirerek, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Güre Yerleşkesinde rektörlük ek hizmet binasında düzenlediği basın toplantısı ile görev süresini değerlendiren Rektör Attar, "Dört yıllık süreçte Giresun Üniversitesi'nin öğrenci sayısı 13 binden 30 binlere dayandı. Akademik kadronun üç katına çıktı. Fakülte sayısı 8'den 13'e çıktı. Mevcut 8 fakültenin de kendi dönemlerinde ilk kez öğrenci alarak aktif hale geldi" dedi.

GRÜ'nün, KTÜ'den ayrıldıktan sonraki süreçte hiç yeni fiziki yapıya kavuşturulmadığına dikkat çeken Rektör Attar, "İlk etapta Güre Yerleşkesinde 55 bin metrekarelik yeni inşaatlar rekor bir hızla tamamlanarak eğitim-öğretime başladığı. Otogar ve devlet hastanesi yanında ihalesi 29 Mart 2016'da yapılacak ve Nisan 2016'da temeli atılacak 48 bin metrekarelik Sağlık Kampüsü de hızla tamamlanacak. Fiziki anlamda gelişimin Merkez Gazi Paşa Yerleşkesi projesi, İslami İlimler Fakültesi Binası ve Mühendislik Fakültesi Binası inşaatlarıyla sürecek. Giresun Üniversitesi "Kuzeyin Parlayan Yıldızı Olacaktır" söylemimiz, bir söylemin ya da ifadenin çok ötesine geçmiş ve gerçekleşmiştir. Şimdi bize düşen bu yıldızı daha da parlatmak olacaktır" diye konuştu.

REKTÖR ATTAR: "YENİDEN ADAYIM"

"Şahsen benim açımdan yoğun ve yorucu ancak bir o kadar da Türk yükseköğretimine hizmet etmenin gururuyla dolu bir dört yıl geçirdik" diyen Attar, "Bu yoğunluk içerisinde bana destek olan bütün meslektaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma, hizmetlisinden şoförüne kadar bütün personelime yürekten teşekkür ediyorum. Ancak onların helalliğini şimdi istemiyorum. Birlikte daha ileriye gitmek için, Cumhuriyetin 100. yılında büyük ve güçlü Türkiye hedefine Karadeniz'den ses vermek için, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Vicdanlarınıza, akıl ve gönül terazinize güveniyorum" şeklinde konuştu.

Giresun Üniversitesi Rektörü Attar Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Giresun Üniversitesi Rektörü Attar Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Giresun Üniversitesi Rektörü Attar Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim