• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Genel Müdür Başa Etkili İletişim Seminerine Katıldı

Genel Müdür Başa Etkili İletişim Seminerine Katıldı
Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Sapanca'da düzenlenen "Etkili İletişim, Hitabet Sanatı" konulu...

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Sapanca'da düzenlenen "Etkili İletişim, Hitabet Sanatı" konulu Belediye Başkanları, Genel Sekreter, Genel Müdür ve Daire Başkanlarına yönelik çalıştay programının ilk oturumu tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Trakyakent Birlik Başkanı Kadir Albayrak iletişimin önemine dikkat çekerek, genellikle belediyelerde bu kavramın çok fazla önem taşıdığını vurguladı. Başkan Albayrak, "Bugün burada sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. İletişim anlamında, varsa eksik yönlerimizi gidermek anlamında, çok faydalı bir program olacağına inanıyorum. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Bir dönem TRT ve çeşitli ulusal TV kanallarında spikerlik ve seslendirme görevinde bulunan ve şu dönemde Business Channel'da görevini sürdüren ünlü televizyon programcısı Müge Oruçkaptan da çalıştayda konuşmacı olarak yer aldı.

Programa Başkan Albayrak'ın beraberinde Birlik Üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, TESKİ Genel Müdürü, Danışmanlar ve Daire Başkanları katıldı.

Çalıştayın ilk oturumunun ardından TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, "Yerel Yönetimlerin Mali Durum Analizi ve Yararlanabilecekleri Bazı Destek Programları" konusuyla ilgili Başkan Albayrak, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi ekibine bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Çalıştay programı, 19 Şubat Cuma günü CNN TÜRK haber spikeri Tunç Arslanalp yönetiminde yine "Etkili İletişim, Hitabet Sanatı" konusuyla devam edecek.

Genel Müdür Başa Etkili İletişim Seminerine Katıldı

Genel Müdür Başa Etkili İletişim Seminerine Katıldı

Genel Müdür Başa Etkili İletişim Seminerine Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim