• BIST 9879.61
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Gençlerin Sembolik İmzaları Kaymakama Sunuldu

Gençlerin Sembolik İmzaları Kaymakama Sunuldu
Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman öncülüğünde başlatılan "Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık Her Türlü Bağımlılık...

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman öncülüğünde başlatılan "Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık Her Türlü Bağımlılık Yapıcı Maddeden Uzak Dur" projesi kapsamında yaklaşık on bin öğrencinin sembolik imzalarının yer aldığı kitap Vali Erdoğan Bektaş'ın ardından Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal'a da sunuldu.

Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı ve Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman bağımlılıkla mücadele projelerinden bahsettiği konuşmasında, "Geçtiğimiz yıl gençlerimizin bağımlılık yapıcı maddelerden uzak duracaklarına dair beyan ettikleri ve bunun sembolü olarak belgeledikleri imzaları bir kitap haline getirmiştik. 9 bin 528 tane imza var bu kitapta. Kitabımızı da başta ilimizin en yüksek mülki amiri olan Valimiz Erdoğan Bektaş'a sunduktan sonra seçimlerin ardından tekrar bu kitabımızı sunmaya devam edelim istedik. Bugün de Sayın Yunusemre Kaymakamımız Yüksel Topal'a bu kitabımızı sunalım istedik. Biz, "Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık Her Türlü Bağımlılık Yapıcı Maddeden Uzak Dur" projesini noktalayacağız ama gençlerle birlikte Manisa'da bağımlılığa savaş açmaya devam edeceğiz. Ben anne olarak öncelikle gençlere kapılarını açtığı, onlara destek olduğu için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlerle iftihar ettiklerini ifade eden Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ise, "Güzel çalışmalar ortaya koydunuz bu süreçte. Sizleri gururla izledik. Belki siz bunu o an hissetmediniz ama biz sizi alkışladık. Ama bunu noktalamak, durmak diye bir şey yok. Bundan sonra daha güzel bir isim veya daha farklı bir oluşumla devam edeceksiniz. Biz de gayriahlaki her türlü şeyden uzak duran gençliğimiz için biz her şeyi yaparız. Gelecek Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecek." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler, bağımlılıktan uzak duracaklarına dair attıkları sembolik imzaların yer aldığı kitabı Kaymakam Topal'a sundu.

Gençlerin Sembolik İmzaları Kaymakama Sunuldu

Gençlerin Sembolik İmzaları Kaymakama Sunuldu

Gençlerin Sembolik İmzaları Kaymakama Sunuldu

Gençlerin Sembolik İmzaları Kaymakama Sunuldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim