• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Genç Hakem Son Yolculuğuna Uğurlandı

Genç Hakem Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balıkesir'in Gönen ilçesinde yönettiği maç esnasında yere yığılan ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan 17 yaşındaki hakem Halil Berke Aygün,...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yönettiği maç esnasında yere yığılan ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan 17 yaşındaki hakem Halil Berke Aygün, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Babanın acısını MHK Başkanı Kuddisi Müftüoğlu, eski hakemlerden Bünyamin Gezer ile Aytekin Durmaz paylaştı.

Balıkesir İkinci Amatör Küme Marmara-Gönen Grubu'nda dün sentetik çim sahada Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor karşılaşmasına aday hakem olarak görev alan Halil Berke Aygün, Hakem Cüneyt Yılmaz'ın yardımcısı olarak sahaya çıktı. Karşılaşmanın 32'nci dakikasında Halil Berke Aygün, aniden fenalaşarak yere yığıldı. 112 ekibi bulunmayan sahada olay yerine 112 Acil ekipleri çağrıldı. Genç hakem kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Halil Berke Aygün'ün cenazesi Altıeylül ilçesine bağlı Köseler kırsal mahallesinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi. Cenaze önce merhum Aygün'ün baba ocağına getirildi. Babası Sinan, annesi Sefine ve kız kardeşi Zeynep'in güçlükle ayakta durduğu görülürken, acılı baba Sinan Aygün, "Baba, tüm Türkiye beni tanıyacak diyordun" diye feryat etti.

Daha önce kalp hastalıkları olayı ile doktora gittiği iddia edilen hakem Aygün'ün cenazesinde tabutun üzerine Türk bayrağı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Hakem Gözlemcileri Derneği ile Beşiktaş Kulüplerinin bayrakları asıldı. Cenazeye MHK Başkanı Kuddisi Müftüoğlu, MHK üyesi Bünyamin Gezer, MHK üyesi Erdal Güleç, eski hakemlerden Aytekin Durmaz, Mutlu Çelik, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi ve spor camiası ile merhum hakemin arkadaşları katıldı.

Genç Hakem Son Yolculuğuna Uğurlandı

Genç Hakem Son Yolculuğuna Uğurlandı

Genç Hakem Son Yolculuğuna Uğurlandı

Genç Hakem Son Yolculuğuna Uğurlandı

Genç Hakem Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim