• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Gemerek Belediye Başkanı Demir 2015 Yılını Değerlendirdi

Gemerek Belediye Başkanı Demir 2015 Yılını Değerlendirdi
Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi.

Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi.

Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada; "2015 yılında ülkemizde iki seçim atlattık. İlk seçim sonrası maalesef üzücü olaylar sirayet etti. Şehit haberleriyle hala sarsılmaktayız tabi yüreklerimiz yanıyor, yüreklerimiz dağlanıyor. İnşallah kökü kazınacaktır diye de temenni ediyoruz. İnşallah siyasilerimizde bu kararlılıkla devam ederler. Dik dururlar. İnşallah ülkemizi bu terör belasından kurtarırlar diye temenni ediyoruz. Türk, Kürt kardeş diye biliyoruz. Alevi'si, Sünni'si, başı kapalısı, başı açığı aynı gök kubbenin altında yaşayalım. Biz her zaman bunu istemişizdir. Tabi her zaman dış güçler yabancı güçlerin piyonluğunu yapanlar bu ülkede istikrarsızlık olsun istiyoruz. Bunlara en güzel cevabın hükümetimiz tarafından verilmesini canı gönülden istiyoruz."dedi

İlçenin iyi bir yıl geçirdiğini belirten Demir,"2015 yılı belediyemizin, bütçemize göre, imkanlarımıza göre iyi bir yıl oldu diye düşünüyorum. Kanalizasyon alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz adına doğalgazın gelmesi gerçekten çok büyük bir olay. Kilit parke taşı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kış şartları gelmesi dolayısıyla çalışmalara ara verdik. Yaz şartların gelmesiyle Allah'ın izniyle çalışmalara yeniden başlayacağız. İller Bankası'nda bir müracaatımız olmuştu. İlave su getirilmesi için boru talebimiz olmuştu. Şu an depomuza Allah razı olsun borularımız geldi. Bu işi de baharın başlayıp depolarımıza suyu getireceğiz. İlçemizde ki sıkıntısını da gidermiş olacağız."diye konuştu.

20 yıldır çözülemeyen tapu sorununu çözdüklerini ifade eden Demir,"Bizler çözüm noktasında çözüm üreten bir anlayışla bu göreve aday olmuştuk. Bizlere güvenenleri mahcup etmemek adına bu göreve layık olmaya gayret ettik. Tabi 2015 yılı böylesi acı ve tatlı olayları birlikte yaşamamıza sebep oldu. 2016 yılının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bize güvenip bizi bu makama getirenleri 2016'da da mahcup etmemeye gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim