• BIST 9879.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yerel Yönetimler Zirvesinde

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yerel Yönetimler Zirvesinde
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gaziantep'te düzenlenen Birleşmiş Kentler, Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA)...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gaziantep'te düzenlenen Birleşmiş Kentler, Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) zirvesine katıldı.

Başkan Köşker, Gaziantep'teki yerel yönetimler ve belediye başkanları zirvesinde dünyanın çeşitli ülkelerinden yerel yöneticilerle bir araya geldi. İran, Lübnan, Filistin gibi çeşitli ülkelerin yöneticileri ile ülke ve kentlerdeki son gelişmeler hakkında sohbet ederek bilgi alan Köşker, hizmetler konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın da katıldığı zirveyi değerlendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, zirvenin yapıldığı Gaziantep'e de övgü yağdırdı.

Zirveye yoğun katılım olduğuna dikkat çeken Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, " Burada güzel bir ev sahipliği içerisinde güzel bir ortamda güzel bir atmosferde, Türkiye içerisinde değişik illerde belediye başkanlarımız ile büyükşehir belediye başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız aynı zamanda yurt dışından gelen, İran'dan, Lübnan'dan, Filistin'den gelen diğer belediye başkanlarımızında içinde bulunduğu bir toplantıdayız. Başbakan yardımcımız Yalçın Akdoğan beyin de teşrifleri ile berber güzel bir organizasyon içerisinde başlandı" dedi.

Gaziantep ile Şanlıurfa'nın birlikte Suriye'den gelen savaş mağdurlarına kucak açtığını vurgulayan Köşker, "Gaziantep bu gün Türkiye içerisinde Şanlıurfa ile birlikte Suriye'den gelen savaş mağdurları Müslüman kardeşlerimizi içeresinde barındıran, onlara sahip çıkan, kucak açan ve anne şefkatiyle onlara sahiplenen bir Gazi şehrimiz. Dolayısıyla bu ayrı bir güzellik burada. Ayrı bir güzellik katıyor Gaziantep'e bu anlamda Belediye başkanımıza Valimize buradaki herkese teşekkür ediyorum. Gaziantep halkına teşekkür ediyorum ev sahipliğinden dolayı. Başarıyla götürüyorlar, başarıyla sürdürüyorlar bu çalışmalarıyla. İnşallah bunlar konuşulacak burada" şeklinde konuştu.

Gaziantep'i bütün dünyanın tanıdığını anlatan Köşker, "UNESCO'nun içerisine giren koruma alanlarından bir tanesi. Hakikatten başarı hizmeti olan bir bölge. İnşallah sanayisi ile turizmi ile yapmış olduğu bu tip kongre, genel kurul etkinlikleri ile beraber hala doğuda bu bölgelerde sesini duyuran bir il olmaya devam edecek ben 30 senedir bir iş adamı olarak aynı zamanda belediye başkanı olarak her ay gittim geldim hakikatten Gaziantep içinde özünde işleri çözmeye çalışan ve özünde dışarıya yatırım yapmadan yatırmalarını burada gerçekleştiren gerçek bir milliyetçilik unsuruyla yatırımcısıyla birlikte büyümeye başladı ve büyümeye de daha da devam edecek diyorum" ifadelerini kullandı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yerel Yönetimler Zirvesinde

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yerel Yönetimler Zirvesinde

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yerel Yönetimler Zirvesinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim