• BIST 10255.86
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 27 °C

Gazi’den Bayan Öğretmenlere Jest

Gazi’den Bayan Öğretmenlere Jest
Manisa'nın en büyük ilkokullarından biri olan Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okuldaki 40 bayan öğretmene 8 Mart Dünya...

Manisa'nın en büyük ilkokullarından biri olan Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okuldaki 40 bayan öğretmene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Giritligil Otel'de kahvaltı programı düzenlendi.

Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okuldaki bayan öğretmenlere yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Giritligil Otel'de düzenlenen programa Okul Müdürü Mehmet Kanca, Okulun tek kadın Müdür Yardımcısı Gülçin Sayracı, Okul Müdür Yardımcısı Abdullah Emeksiz, Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Yazıcı, Okul Aile Birliği Üyeleri Cemile Kesen, Pınar Mağlay, Nilgün Tabakoğllu, Şükran Durmuş, Aynur Dağlı ile okulda görev yapan 40 bayan öğretmen katıldı.

Okul Müdürü Mehmet Kanca, "Okulumuz öğretmenleri nezdinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla böyle güzel bir etkinlikte hep beraber bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadınlarımız, Kurtuluş Savaşından günümüze kadar ülkemizin gelişip büyümesinde yurdumuz için hep önemli noktalarda görev aldılar. Onlara gereken önemi, değeri herkesin vermesi gerektiğine inanıyoruz. Ülkemizdeki bütün kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Yazıcı da, "Dünya kadınlar günü kutlamak için öğretmenlerimize bir sabah kahvaltısı düzenledik. Her günlerinin böyle geçmesini diliyoruz. Şiddetsiz ve sevgi dolu nice kadınlar günü geçirmelerini diliyorum." diye konuştu.

Gazi İlkokulunun bayan öğretmenleri de kendilerini unutmayarak bir kahvaltı programında ağırlayan Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Kanca ve Müdür yardımcıları da kahvaltıya katılan öğretmenlerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Gazi’den Bayan Öğretmenlere Jest

Gazi’den Bayan Öğretmenlere Jest

Gazi’den Bayan Öğretmenlere Jest

Gazi’den Bayan Öğretmenlere Jest

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim