• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

Gaziantep’ten Teröre Tepki

Gaziantep’ten Teröre Tepki
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep milletvekilleri Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep milletvekilleri Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Gaziantep BüyükşehiR belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Şamil Tayyar, Abdulhamit Gül, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Canan Candemirçelik, Akif Ekici ve Ümlit Özdağ yayımladıkları mesajla teröre tepki gösterdi. Fatma Şahin mesajında, "Ankara'daki saldırıyı gerçekleştiren insafsız, vicdansız terörist sürüsü, masum insanları katletmekle hangi amaçlarına ulaştı! Lanet olsun" ifadelerini kullanırken Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, "Terör alçak ve kahpe yüzünü yine Ankara'da gösterdi. Allah belanızı versin" mesajını paylaştı. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Allah'ın gazabı teröristlerin, destekçilerinin ve terör üzerinden siyaset yapanların üzerine olsun. Şehitlere rahmet yaralılara şifa dilerim" ifadelerine yer verdi. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, "Terör din, iman, merhamet tanımayan karanlık yüzünü bir kez daha gösterdi. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İnsana, hayata ve huzura kasteden zalimler ve katiller güruhu çok iyi bilmelidirler ki, milletimizin birliğini ve bütünlüğünü asla bozamayacaklar" yorumunu yaptı. Ak parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, "Ankara'daki hain alçak kalleş saldırı yüreğimizi parçalıyor. Teröristlere ve destekçilerine lanet olsun. Ankara'daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz" ifadelerini kullandı. Milletvekili Mehmet Erdoğan,"Yine Ankara yine TBMM civarı. Birinde Askerimin diğerinde polisimin ve halkımın evlerine döndükleri an. Plan aynı. İç ve dış hainler el ele. Nejat Koçer, Ankara Kızılay'da ülkemizin birlik beraberlik ve huzuruna yönelik,hain terör saldırısını lanetliyorum.Milletimizin başı sağ olsun" mesajını kullandı.

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, "Terör Saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Birliğimize kasteden şer odaklarına karşı birlik olma zamanı" ifadelerine yer verirken, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ise Milli Yas ilan edilmesini istedi. Özdağ, "PKK'nın Lider Kadrosu İmha Edilmelidir. Milli yas ilan edilmeli, bayraklar yarıya inmeli. Teröre verdiğimiz kurbanlara bunu borçluyuz" yorumunu yaptı.

Gaziantep’ten Teröre Tepki

Gaziantep’ten Teröre Tepki

Gaziantep’ten Teröre Tepki

Gaziantep’ten Teröre Tepki

Gaziantep’ten Teröre Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim