• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Gaziantepli iş kadını Ayşe Tohumcu:

Gaziantepli iş kadını Ayşe Tohumcu:
Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen K Plastik ve Kauçuk Fuarı'na Gaziantepli sanayiciler yoğun ilgi gösterdi.

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen K Plastik ve Kauçuk Fuarı'na Gaziantepli sanayiciler yoğun ilgi gösterdi.

Gaziantepli iş kadını GTO Meclis Üyesi Ayşe Tohumcu Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 19-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve 3 yılda bir yapılan, K Plastik ve Kauçuk Fuarına katılarak sektörel gelişmeler hakkında incelemelerde bulundu. Türkiye'nin dünyanın her yerinde tanıtılması gerektiğini ifade eden Gaziantepli İş Kadını Ayşe Tohumcu her şeyden önce Gaziantep sinerjisini taşıdıklarını ve dünyanın her yerinde ticaret yapabilecek donanım ve kapasiteye sahip olduklarını ifade etti.

AB ülkelerinden aldığı birçok ürünü İran başta olmak üzere birçok ülkeye pazarlayan AYSHA Plastik-Ambalaj Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Tohumcu fuara Gaziantep Ticaret Odasından bir heyetle birlikte katıldıklarını ifade ederek burada yenilikleri mercek altına aldıklarını belirtti. Fuarların teknolojiyi yakından takip etmek için önem taşıdığını da vurgulayan Tohumcu sektörel yeniliklerin Türkiye'de sanayide kullanılmasının gelecek için büyük önem taşıdığının da altını çizdi. Fuar süresince dünyanın farklı ülkelerinden gelen profesyonel ziyaretçilerle de temaslarını sürdüreceklerini belirten Gaziantepli İş Kadını Ayşe Tohumcu 2023 hedefleri için Türkiye'nin nitelikli ürünler üreterek daha çok ihracat yapması gerektiğini, daha çok ihracat için ise AR-GE ve inovasyona dayalı üretimi esas almasının bilincinde olunması gerektiğini vurguladı.

Tohumcu GTO heyetiyle birlikte sektörel incelemeler ve temasların yanı sıra Türkiye'nin tanıtımı içinde ellerinden gelenleri yapacaklarını ifade etti.

19 Ekimde açılan ve 26 Ekime kadar devam edecek olan fuar plastik endüstrisinin önde gelen firmalarından 3 bin 218 katılımcı yaklaşık 218 bin profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaparken 98 Türk firması da fuarda ki yerini aldı.

Fuarda ana sektörler arasında plastik hammadde ve yardımcı malzemeler, yarı mamuller ve diğer teknik mamuller, makine ve ekipman ve diğer servisler yer alıyor.

Gaziantepli iş kadını Ayşe Tohumcu:

Gaziantepli iş kadını Ayşe Tohumcu:

Gaziantepli iş kadını Ayşe Tohumcu:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim