• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Gaziantep Şehitkamil İle Büyüyor

Gaziantep Şehitkamil İle Büyüyor
Şehitkamil Belediyesi, özellikle küçük ve orta ölçekli sanayicilerin önünü açmak için Gaziantep'in farklı noktalarında altyapı ve üstyapı çalışmaları...

Şehitkamil Belediyesi, özellikle küçük ve orta ölçekli sanayicilerin önünü açmak için Gaziantep'in farklı noktalarında altyapı ve üstyapı çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Gaziantep'in Türkiye'deki diğer illere göre çok daha hızlı büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Gaziantep, yalnızca barınılacak bir şehir değil aynı zamanda ticaretin ve üretimin merkezi olan bir şehir. Bundan dolayı biz Şehitkamil Belediyesi olarak bir yandan vatandaş için sağlıklı yaşam alanları elde etmeye çalışırken, diğer taraftan da sağlıklı çalışma alanları oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentin hızlı büyüyen ekonomisine katkı sunabilmek adına yeni iş sahaları açmak için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu; KÜSGET bölgesinin devamı olan Çimento Fabrikası arazisindeki çalışmaların tamamlandığını, ayrıca bu bölgede bulunan Halıcılar Sitesi ve 25 Aralık Sanayi Sitesi ile otoban arasında kalan bölgede de yol açma-yapma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Fadıloğlu, Karacaahmet bölgesinin Beylerbeyi tarafında kalan kısmında da çalışmaların hızlı biçimde sürdüğünü kaydetti.

GAZİANTEP, BÜYÜK BİR ÇEKİM MERKEZİDİR

Özellikle küçük ve orta ölçekli sanayicilerin önünü açmak için yürütülen çalışmaların 8 aydan bugüne devam ettiğini dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Başkan Fadıloğlu, "Gaziantep'te; işlem hacminin ve ticaret hacminin artmasıyla birlikte yeni ticaret merkezleri ve küçük ile orta ölçekli işletmeler için yeni imalat noktalarına ihtiyaç vardı. Geçmiş dönemde planlaması yapılmış fakat uygulaması yapılmamış bölgeleri gündemimize aldık. Buna bağlı olarak hemen KÜSGET bölgesinin devamı olan Çimento Fabrikası arazisindeki çalışmalara başladık ve tamamladık. Ayrıca bu bölgede bulunan Halıcılar Sitesi ve 25 Aralık Sanayi Sitesi ile otoban arasında kalan bölgede de yol açma-yapma çalışmaları devam ediyor. Karacaahmet bölgesinin Beylerbeyi tarafında kalan kısmında da çalışmalar hızlı biçimde sürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde büyük küçük demedik, yol ayrımı yapmaksızın bütün yolları yaptık. Bahar aylarıyla birlikte vatandaşlarımız burada yeni yatırımlarını gerçekleştirmiş olacak. Bu sene içerisinde açmış olduğumuz yerlerde mantar gibi iş yerleri şimdiden türemeye başladı" açıklamasında bulundu.

ALTYAPI KURUMLARIYLA BİRLİKTE ÇALIŞTIK

"Bizim kaygımız bu memlekette barınmanın yanında üretmek için mekan oluşturmak" diyen Başkan Fadıloğlu, "Belediyelerin vatandaşlarımıza destek olması, önlerini açması lazım. Biz de bu fikirden yola çıkarak bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Tabi yalnızca bu yolları açmak meseleyi çözmüyor. Her zaman istediğimiz kurumlar arası koordinasyonu sağlamak adına altyapı kurumlarıyla birlikte çalışmalara başladık. Bu yolunu açtığımız ve açacağımız alanları hizmete koymadan önce planlama noktasında bütün altyapı kuruluşlarıyla görüşerek, bizden sonra yapılacak çalışmaların altyapılarını hazırladık ki bu şekilde yarın buraya bir işletmeci geldiğinde enerji, su, ulaşım gibi konularda sıkıntı yaşamasın. Biz bu uygulamaların hepsini senkronize gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu şekilde devam ettireceğiz ki ülke kaynakları daha verimli bir şekilde kullanılsın. Şimdiden o bölgede yatırım yapacak tüm hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

ESNAF, YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Şehitkamil genelinde gerçekleştirilen yol açma-yapma çalışmaları esnafı memnun ediyor. Yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla büyük ihtiyaç duydukları yeni iş sahalarına kavuşacaklarını ifade eden esnaf, yapılan çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Gaziantep Şehitkamil İle Büyüyor

Gaziantep Şehitkamil İle Büyüyor

Gaziantep Şehitkamil İle Büyüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim