• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Gazeteci, sanatçı ve aydınlar: Sorumlu siyasi iktidardır

Gazeteci, sanatçı ve aydınlar: Sorumlu siyasi iktidardır
Dağlıca'dan gelen haberlere gazeteci, sanatçı ve yazarlardan büyük tepki. Aydın, sanatçı ve gazeteciler sorumlunun '400 vekil olsaydı bunlar olmazdı' diyen Erdoğan olduğunda hem fikir.

İşte ünlü isimlerin sosyal medyadaki Dağlıca tepkisi:

Pelin Batu: Kaç askerin şehit olduğunu sayamayan devlet birazdan ölü teröristleri sayar ve 300-500 teröristin öldürüldüğünü açıklamasını yaparlar!

Yazgülü Aydoğan: Gerçekten böyle mi söyledi? Gerçekten 400 verseydiniz, böyle olmazdı mı dedi! İnanılır gibi değil, kendine hakim olamıyor! Şehitler var ya..

Koray Çalışkan:
Dağlıca çevresinde verdiğimiz şehitler:

2007: 12
2011: 24
2012:  8
2015: 15

Sorumlu siyasi iktidardır. Net.

Enver Aysever: Bebekler ölüyor. Çocuk ölüleri kıyıya vuruyor. Başbakan acılı şehit çocuğuyla maç izleyip, seçim çalışması yapıyor! Yazıklar olsun...

Barış Atay: Ölen askerler ne kadar da umurlarında değil mi? Babasının ölümüne sebep olup, oğluyla şov yapacak kadar düşmek...
Dağlıca milletin yüreğini yakmış. Daha şehit sayımızı öğrenemedik. Havuzun derdi paralel, Şehitler umurlarında değil.

Metin Uca: Kendi kendini sözlerini 10 dakika geçmeden sansürlemeye, yalanlamaya çalışan bir Cumhurbaşkanı. Hayaldi gerçek oldu.

İrfan Değirmenci: Saat 05:00,elimde gazetelerin son baskıları.Hepsinde farklı şehit sayısı.Biri de yakıyor yüreğimizi onu da ama sayı konusunda netlik yok!

Levent Üzümcü: 6 gün önce barış isteyenlere saldıran polis, dün gece, söyleneni yazan gazeteye saldıranları seyretti. Demokrasi diye kimse kendini kandırmasın.

Atilla Taş: Bir şehit çocuğuyla maça gitmek güzel hareket, sıkıntı yok ama asıl güzel hareket, çocukları babasız bırakmamak!

İsmail Küçükkaya: N'apacağız arkadaşlar? Nasıl çözeceğiz bu terör belasını? #yastayız Bana 'yeni Türkiye' demeyin. Nolur. #yastayız Barış yürüyüşü öneriyorum. Bir milyon olalım en az. Bütün liderler kolkola. İspanya'da olduğu gibi, Charlie Hebdo'daki gibi. #yastayız

Uğur Dündar: Doğruysa yazıklar olsun! BB Davutoğlu Dağlıca'daki çatışmayı ve çok şehit olduğunu biliyordu ama, Ankara'ya dönmek için maç sonunu bekledi! Acımız büyük. Yastayız. Dağlıca'da şehit düşen evlâtlarımıza Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına, TSK'ya ve ulusumuza başsağlığı dilerim. Dağlıca'da 16 yiğit gitmiş, O halâ 400 milletvekilinden bahsediyor, Şehit babasına karaktersiz diyor, Hürriyet basılıyor, Ne hırsmış be!.. TSK neden susuyor, ya da susturuluyor? Şu ana kadar niçin resmi bir açıklama yapılmıyor? Zira bilgi kirliliği infiale neden oluyor.

Barbaros Şansal: Bu kadar kanın lekesini, kurutulmuş mango ve elma kabuklarından yapılan sirke temizler mi ?

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim