• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C

Gazeteci Alican Uludağ'dan, kendisini tehdit eden MHP'lilere yanıt: Korkuyorsam namerdim

Gazeteci Alican Uludağ'dan, kendisini tehdit eden MHP'lilere yanıt: Korkuyorsam namerdim
Gazeteci Alican Uludağ, ‘Sinan Ateş soruşturması MHP'ye uzandı’ haberinin ardından kendisini tehdit eden MHP'lilere çok sert yanıt verdi.

DW Türkçe muhabiri Alican Uludağ, MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter’in, Başsavcı Vekili Ahmet Altun’a Sinan Ateş dosyasında bazı şüphelilerin bırakılması karşılığında Yargıtay üyeliği teklif ettiği iddia etmişti. Uludağ, haberinde başsavcı ile tartışan Ahmet Altun’un ise dosyayı bıraktığını öne sürmüştü.

TEHDİT ETTİ!

Yönter, bu gelişmenin ardından haberi “Sinan Ateş dosyasında neler oluyor? MHP yöneticisi İzzet Ulvi Yönter’in gizlice soruşturma savcısı ile görüştüğü, tahliye karşılığı Yargıtay üyeliği teklif ettiği öne sürüldü. Başsavcı ile tartışan savcı, dosyayı bırakıp izne çıktı” ifadeleriyle X'te paylaşan Alican Uludağ’ı hedef aldı. 

X hesabından “Alican Uludağ, bu iğrenç iddianı ispat etmezsen alçaksın, şerefsizsin, müfterinin en önde gidenisin…Yargıda hesaplaşacağız…” diyen Yönter, meslektaşımızı açıkça hedef gösterdi, tehdit etti.

MHP'Lİ İSİMLER, TEHDİT İÇİN SIRAYA GİRDİ!

MHP’nin diğer genel başkan yardımcılarından Semih Yalçın da Yönter’e destek vererek gazeteci Alican Uludağ’ı hedef aldı.

Yalçın şunları kaydetti: “Genel Başkan Yardımcımız İzzet Ulvi Yönter’e kara çalmaya yönelik alçakça iftiralara yeltenenler, hesabını ilgili mercilere verecekler. Alican Uludağ türünden şeref ve haysiyet yoksunlarının partimizi ve dava arkadaşlarımızı zan altında bırakmaya çalışmalarına sessiz kalmayız. Bu böyle bilinsin.”

ULUDAĞ'DAN SERT YANIT: KORKUYORSAM NAMERDİM

MHP’den gelen tehditler üzerine sessizliğini bozan Alican Uludağ ise “Bugüne kadar sırtımı hiçbir kişiye, gruba, partiye, örgüte veya cemaate yaslamadım, kimsenin gölgesine sığınmadım; kalemi de üç kuruşluk menfaat için satmadım” dedi ve şöyle devam etti:

“Dün burada beni örgütlü olarak tehdit edenler, aba altından sopa gösterenler korkuyorsam namerdim. Sinan Ateş cinayetini yazıyorum diye bir bedel ödenecekse, o bedeli öderim. Kaçmam. Gönderin benim de kapıma iki tane torbacı, kurun pusu. Adresimi bulursunuz. Zerre umurumda değil. Korkuya teslim olup Sinan Ateş’in kızlarının adalet davasını sürdürmekten vazgeçeceğimi mi sanıyorsunuz? Ki o yetimlerin ahı, peşinizi bırakmayacak. Yaşamak gömleği üzerimde oldukça bu davayı yazacağım; herkes sussa da tek başına kalsam da. Bunu da böyle bilin.” (Medya Koridoru)

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim