• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Gaspa uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü

Gaspa uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü
Mersin'de elindeki cep telefonunu vermek istemediği için gaspçının bıçaklı saldırısına uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü.

Mersin'de elindeki cep telefonunu vermek istemediği için gaspçının bıçaklı saldırısına uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü. Olayın üzerinden 12 gün geçmiş olmasına rağmen şüphelinin hala bulunamamış olmasına tepki gösteren anne Sevda Demir

"Benim çocuğumun kimseye bir zararı yok. Ben bunu yapan şahsın bulunmasını istiyorum." dedi.

Mezitli Çok Programlı Lisesi öğrencisi olan ve aynı zamanda bir yakının yanında çalışan Ömer Burkay İsteyin (15), 5 Şubat'ta Eğriçam Mahallesi Kasım Ekenler Sitesi önündeki minibüs durağında beklerken elindeki telefonunu vermek istemeyince gaspçının bıçaklı saldırısına uğradı. İsteyin'i kolundan ve karnından ağır yaralayan gaspçı, telefonu alarak kayıplara karıştı.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan İsteyin, ameliyata alındı. Doktorun bir santimle ölümden döndüğünü söylediği İsteyin, 8 gün hastanede yattıktan sonra taburcu oldu. Polisler ekipleri ise bütün çalışmalara rağmen şüpheliyi bulamadı.

"BIÇAĞI ÖNCE KOLUMA SONRA KARNIMA SAPLADI"

Tedavisi evinde süren İsteyin olayı şöyle anlattı: "İş çıkışı eve geliyordum. Oturuyordum yanıma geldi. Gitmedim. Çağırdı yine gelmedim. Sonra yanıma geldi, telefonunu ver dedi. Vermeyeceğim diyerek inat ettim. Sonra bıçağı çıkardı önce koluma sapladı. Sonra verdim, karnıma sapladı. Sitenin güvenliğinden yardım istedim. Polis, ambulans felan çağrıldı. Hastaneye gittik. 8 -9 gün hastanede yattım. Şüphelinin bulunmasını istiyorum. Görsem tanıyabilirim."

"POLİSE GİTTİK ŞİKAYETÇİ OLDUK AMA HALEN BULUNAMADI"

Anne Sevda Demir ise gaspçının çocuğunun telefonunu aldığına ifade ederek şunları söyledi: "Tamam alsın telefonunu, keşke çocuğuma bir şey yapmasaydı. Telefonu götürseydi. Benim çocuğumu bıçaklamış. Yazık günah. Küçük çocuklar bunlar. Sonra Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdük çocuğumu. Doktoru acil ameliyata aldı. İç kanama var dedi. Bağırsağında sıkıntı olabilir dedi. Benim çocuğum 8 -9 gün hastanede yattı. Benim çocuğumun kimseye bir zararı yok. Ben bunu yapan şahsın bulunmasını istiyorum. Kimsenin çocuğunun başına böyle bir olay gelmesin. Polise gittik şikayetçi olduk. Kendisi şahsın yüzünü görmüş."

Gaspa uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü

Gaspa uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü

Gaspa uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü

Gaspa uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü

Gaspa uğrayan lise öğrencisi ölümden döndü

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim