• BIST 9890.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Galatasaray'da kutlamalar uçakta da devam etti

Galatasaray'da kutlamalar uçakta da devam etti
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek kupanın sahibi olan Galatasaray, dönüş yolunda uçakta pasta keserek kutlama yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek kupanın sahibi olan Galatasaray, dönüş yolunda uçakta pasta keserek kutlama yaptı.

Kupayı 17. kez müzesine götüren sarı kırmızılı takımda kutlamalar İstanbul'a dönüş uçağında da devam etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kutlama pastası keserek Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'e kendi elleri ile ikram etti. Pasta kesimi sonrası Başkan ve uçakta bulunan tüm kafile "Şampiyon Galatasaray" diye tezahüratta bulundu.

ÖZEBK: CAMİANIN BU KUPAYA İHTİYACI VARDI

Başkan Dursun Özbek, uçakta başarıyı değerlendirdi. Özbek, "Camianın bu kupaya ihtiyacı vardı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum; çok büyük bir teşekkürü de taraftarıma gönderiyorum. Bu kupayı taraftara armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

İkinci Başkan Cengiz Özyalçın da sevinçlerinin büyük olduğunu kaydederek, "Bugün Galatasaraylıların bayramı. Bu bayram bütün Galatasaray taraftarına armağan olsun." dedi.

Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ise yaptığı açıklamada taraftarlarına, Florya ekibine, en küçüğünden en büyüğüne kadar çalışan emekçilere, teknik heyete, sağlık heyetine ve futbolculara ayrı ayrı teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Öncelikle Galatasaraylılar ve futbolseverler bilirki Galatasaray kupaların takımı. Bu önemli bir kupa. Avrupa cezamız var; belli olmaz tabi ama bunu atlatmış olacağız. CAS Davası lehimize de dönebilir. Kupaya da devam edebiliriz. Bunda emeği geçen sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca tabii ki futbolun esas aktörleri olan taraftarımız, Florya ekibimiz, en küçüğünden en büyüğüne kadar çalışan emekçilerimiz, teknik heyetimiz, sağlık heyetimiz ve futbolcularımız çok önemli bir şeyi başardılar. Biz kupalara alışığız; senelerdir alırız. Çok mutluyuz. Taraftara hediye olsun."

SARIKAYA: KUPAYI FENERBAHÇE'Yİ YENEREK ALMAK AYRI BİR KEYİF

Yönetim kurulu üyesi Can Topsakal ise "Müthiş bir olay, çok mutluyuz. Haketti çocuklar, inandılar biz de inandık. Fenerbahçe'yi yenerek kupayı almak bambaşka bir zevk. Fenerbahçe'ye bu kupayı vermediğimiz için çok mutluyuz. Bundan sonra da tüm kupaları almak istiyoruz."

Bir diğer yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya da kupa şampiyonluğu değerlendirirken, "Kupa camiamıza hayırlı olsun. Kupayı Fenerbahçe'yi yenerek almak ayrı bir keyif. Unutulmamalı ki Galatasaray bir spor kulübü. Futbolda kupayı aldık; basketbolda Avrupa şampiyonu olduk, bayan voleybolda final oynadık, iki kürekçimizi Rio Olimpiyat Oyunları'na gönderdik. Camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da uçakta olan ve kupa sevincini yaşayanlar arasındaydı. Aktar, "Kupayı kaybetseydik 2 yıl Avrupa'dan uzak kalmak bizi sıkıntıya sokabilirdi. Bu sebeple bizim için çok önemli. Taraftarımıza hediye olsun." dedi.

Cihan

Galatasaray'da kutlamalar uçakta da devam etti

Galatasaray'da kutlamalar uçakta da devam etti

Galatasaray'da kutlamalar uçakta da devam etti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim