• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Galatasaray'da kırmızı alarm, 'Rehavete kapılmayın'

Galatasaray'da kırmızı alarm, 'Rehavete kapılmayın'
Şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Hamzaoğlu, oyuncularından rehavete kapılmamalarını istedi ve "3'te 3 yaparak başladığımız işi bitireceğiz" dedi.

Galatasaray iyiden iyiye şampiyonluk havasına girdi. Mersin İdman Yurdu'nu Yasin'in golü ve Muslera'nın dillere destan kurtarışlarıyla kayıpsız geçen sarı- kırmızılı ekipte, Fenerbahçe'nin K.Erciyes, Beşiktaş'ın da Akhisar önünde 2 puan kaybetmesi keyifleri artırdı.

Dünkü çalışmaya da bu net bir şekilde yansırken cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren futbolcular çocuklar gibi şendiler.

REHAVETE GİRMEYİN
 
Futbolcular şampiyonluk havasına iyice girerken Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu ise kontrolü elden bırakmıyor.

4. yıldızı takmak ve "Mayıslar Cimbom'un" sloganını bir kez daha hayata geçirmek isteyen başarılı çalıştırıcı, rakiplerinin aldığı sonuçların kendilerini ilgilendirmediğini ve 3'te 3 yapıp sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

ŞAMPİYON OLMADIK
 
Bu konuda oyuncularını uyaran ve rehavete kapılmamalarını öğütleyen Hamza Hamzaoğlu, "Önümüzde 3 zorlu karşılaşma daha var.

Başladığımız işi bitirmeliyiz. Mersin maçını kazandık ama kalemizde gördüğümüz pozisyonları da unutmamalıyız. Özellikle Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşılaşmaları çok kritik. Bu maçlardan 6 puanla ayrılıp, Çaykur Rize maçına rahat bir şekilde çıkmamız gerekiyor" dedi.

81 İL AKIN ETTİ
 
Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki dünkü çalışmasını Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ile Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya ve 81 ilden gelen misafirleri de takip etti.


EN İYİSİ HAMZAOĞLU

Süper Lig'in 12. haftasında takımın başına geçen ve Cesare Prandelli'den kötü bir miras devralmasına karşın aynı futbolcularla harikalar oluşturmayı başaran Hamza Hamzaoğlu, görev yaptığı maçlarda en yüksek puan ortalaması tutturan teknik direktör oldu.

SON 20 HAFTADAKİ PUAN ORTALAMALARI:

H. Hamzaoğlu:...... 2.4
İsmail Kartal: ........ 2.2
Slaven Bilic:........... 2.17
Ersun Yanal: ......... 1.81

HAMZA HAMZAOĞLU ligde ne yaptı?

MAÇ: ........................ 20
GALİBİYET: .............. 15
BERABERLİK: .............2

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim