• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Galatasaray geleneği bozmadı

Galatasaray geleneği bozmadı
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat derbi maçı sonrası bir gafa imza atarak Galatasaraylı taraftarları çıldırttı.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe maçı sonrası şok bir açıklamada bulundu. Yarsuvat, bir muhabirin "Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 15 yıldır yenemiyordunuz. Bu yıl, 16. yıl oldu. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Evet yine yenildik. Yenildik ama üzgün değilim. Gelenek bozulmadı" cevabını verdi. Duygun Yarsuvat'ın bu sözleri basın toplantısında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na soruldu.

Hamzaoğlu ise "Üzüldük tabi. Başkan da üzülmüştür diye düşünüyorum." dedi. Hamzaoğlu, bir basın mensubunun, "Maç sonrası başkan Duygun  Yarsuvat'la karşılaştım ve 15 yıldır Fenerbahçe'yi yenemedikleri için üzgün olup  olmadıklarını sordum. O ise, 'gelenek devam ediyor' dedi" şeklindeki sözleri  üzerine, şunları kaydetti:"Tabii ki üzgünüz.

Başkanımız da üzgündür. Sonuçta bir maç oynadık.  Kazanabilirdik de ama kaybettik. Ortaya koyduğumuz bir mücadele var. Lig devam  ediyor. Oturup ağlayacak değiliz. Şu andan itibaren önümüzdeki maça hazırlanmak  durumundayız."Sarı-kırmızılı teknik adam, son yılların en sakin derbisinin geride  kaldığı yönündeki bir yorum üzerine ise "Futbol neyi gerektiriyorsa, kazanmak  için onu yapmamız gerektiğini söylemiştik. Bugün sahada sadece futbol oynandı ve  sonrasında sadece futbolun konuşulacak olması önemli bir gelişme.

Devamı da  olmalı, çünkü doğru olan şey bu" ifadelerini kullandı.Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat derbi sonrası şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Duygun Yarsuvat "Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 15 yıldır yenemiyordunuz.

Bu yıl, 16. yıl oldu. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Evet yine yenildik. Yenildik ama üzgün değilim." dedi Ayrıntıları haberimizde..Galatasaray taraftarı, Başkan Duygun Yarsuvat'ın bu sözlerine sosyal medya üzerinden tepki mesajları yağdırdı.  Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde de maç haberi "Gelenek bozulmadı" başlığıyla verildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim