• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Galatasaray 1-0 Bursaspor

Galatasaray 1-0 Bursaspor
Lig ve Kupa şampiyonu şampiyonu G.Saray, kupa finalisti Bursaspor'u Yasin'in golüyle 1-0 yenerek bir sezonu 3 kupayla tamamladı.

TFF Süper Kupa adıyla bu yıl 9. kez düzenlenen organizasyonda geçen sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor karşılaştı. Çifte kupalı şampiyon Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor, sezonu Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanan TFF Süper Kupa maçıyla açtı. Galatasaray, 21. dakikada Yasin'in golüyle Bursaspor'u 1-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu. Galatasaray, bir sezonu 3 kupayla tamamlarken, kupanın maç oynanarak yapılan ikinci üçlemesini gerçekleştiren ilk ekip ünvanını kazandı. Sarı-kırmızılar ayrıca, Süper Kupa'yı 4. kez müzesine götürdü ve 3 kupalı ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geride bıraktı.

STAT: Osmanlı
HAKEMLER: Cüneyt Çakır xx, Bahattin Duran xx, Tarık Ongun xx

GALATASARAY: Muslera xx, Sabri xx, Hakan Balta xx, Chedjou xx, Telles xx, Bilal xx, Selçuk xx, Yasin xxx, Sneijder xx (Umut Bulut dk. 77 x), Podolski xx (Jem Karacan dk. 84 ?), Burak xx (Emre Çolak dk. 63 x)
YEDEKLER: Eray, Koray, Olcan, Tarık Çamdalı
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BURSASPOR: Mert xx, Erdem xx, Serdar xx, Sivok xx, Aziz Behich xx (Ozan İpek dk. 71 x), Jorquera xx (Advincula dk. 72 x), Şamil xx, Ozan Tufan xx, Emre Taşdemir xx, Josue xx, Bakambu xx
YEDEKLER: Harun, Bekir, Furkan, Dany Nounkeu, Aydın
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOL: Yasin (dk. 21) (Galatasaray)
KIRMIZI KART: Emre Çolak (dk. 88) (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Selçuk İnan, Yasin, Podolski (Galatasaray), Ozan İpek (Bursaspor)

GELENEK DEĞİŞMEDİ

Son üç sezonda Süper Kupa'yı lig şampiyonu olan takımlar kazanırken, Galatasaray bu geleneği sürdürdü. Süper Kupa'yı kaybeden son lig şampiyonu, 2010'da Bursaspor oldu. 2012 ve 2013'te şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-2 ve 1-0'la yendi. 2014'te ise şampiyon Fenerbahçe, Galatasaray'ı penaltılarla 3-2 yenerek kupayı müzesine götürerek, şampiyon takımın Süper Kupa'yı kazanma geleneğini sürdürdü. Bu arada Süper Kupa'yı 6. kez şampiyonlar kazanırken, kupa sahipleri 3'te kaldı.

İşte Süper Kupa'yı kazanan takımlar:

08.08.2015 Galatasaray 1 -0 Bursaspor

25.08.2014 Fenerbahçe 0-0 (3-2 p) Galatasaray

11.08.2013 Galatasaray 1-0 Fenerbahçe

12.08.2012 Galatasaray 3-2 Fenerbahçe

07.08.2010 Bursaspor 0-3 Trabzonspor

02.08.2009 Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe

17.08.2008 Galatasaray 2-1 Kayserispor  

05.08.2007 Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş

30.07.2006 Galatasaray 0-1 Beşiktaş

EN ÇOK SÜPER KUPA KAZANAN TAKIM OLDU

İlki 2005-2006 sezonunda düzenlenen Süper Kupa'yı Beşiktaş'a 1-0 yenilerek kaybeden sarı-kırmızılı takım, 2008'de Kayserispor'u, 2012 ve 2013'te ise Fenerbahçe'yi yenerek üç kez zafer yaşadı. Geçtiğimiz sezon çıktığı beşinci finalinde Fenerbahçe'ye kaybeden Galatasaray, altıncı kez oynadığı finalde Bursaspor'u mağlup ederek ülkenin en fazla Süper Kupa kazanan takımı olmayı başardı.

MAÇ SONU BÜYÜK COŞKU

Sarı-kırmızılı oyuncular karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir coşku yaşadı. Geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray, Süper Kupa'yı da müzesine götürerek teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde bir sezon da 3 kupayı birden müzesine götürmeyi başardı.

HAMZAOĞLU TARİH YAZDI

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımın başında bir sezon da 3 kupayı birden kaldırarak tarihe geçti. Tecrübeli teknik adam, Türkiye'de bir sezon da 3 kupayı birden müzesine götüren ilk teknik adam olmayı başardı.

SNEIJDER'DEN HAMZAOĞLU'NA TEPKİ

Karşılaşmanın 77. dakikasında golcü oyuncu Umut Bulut, Wesley Sneijder'in yerine oyuna dahil oldu. Hollandalı yıldız Sneijder, oyundan çıkığı sırada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na tepki gösterdi. Hamzaoğlu'nun tebrik etmek için elini uzattığı Sneijder, karşılık vermedi. Bir süre yedek kulübesinde oturan yıldız oyuncu, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

EMRE ÇOLAK KIZARDI

Öte yandan Galatasaray'ın genç yıldızı Emre Çolak, karşılaşmanın 87. Dakikasında Ozan Tufan'a yaptığı sert müdahale sonucu kırmızı kart gördü. Oyundan ağır hareketlerle çıkan genç oyuncuya Bursasporlu futbolcular ve teknik heyet tepki gösterdi.

PODOLSKI VE BİLAL İLK KEZ

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı isimlerden Alman yıldız Lukas Podolski ile tecrübeli oyuncu Bilal Kısa, sarı-kırmızılı formayı ilk kez bir resmi maçta giydi. Tecrübeli oyuncu Bilal Kısa, Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun takımdan ayrılmasıyla Selçuk İnan ile birlikte savunmanın önünde görev yaptı. Yeni transferlerden Jem Paul Karacan ise yedek soyundu.

BURSASPOR TARAFTARI OLAY ÇIKARDI

Karşılaşmanın 25. dakikasında kale arkasında bulunan bir grup Bursaspor taraftarı ile emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı. Saha görevlisini darp ettiği iddia edilen yeşil-beyazlı taraftarlara emniyet güçleri müdahale etti. İlk müdahalesi stadyumda bulunan sağlık ekipleri tarafından yapılan görevlinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GALATASARAY 1-0 BURSASPOR (GENİŞ ÖZET)

Galatasaray, TFF Süper Kupa finalinde Bursaspor'u Yasin Öztekin'in attığı golle 1-0 yenerek kupaya uzandı.

Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90' SARI KART! Galatasaray'da Bilal, rakip yarı alanda rakiplerinden bir bir sıyrıldı ama son olarak Ozan İpek'in çekmesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Ozan İpek, sarı kart gördü.

90' Bursaspor atağında Erdem'in uzak mesafeden ceza alanına uzun gönderdiği topu savunma uzaklaştırdı.

90' İki takımda da yorgunluk belirtileri ortaya çıkmaya başladı. Top kayıplar arttı.

90' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Yasin, Serdar Aziz'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

90' Mücadelenin sonuna 5 dakika ilave edildi.

89' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Chedjou topu uzaklaştırmak istedi. Atağın devamında Emre Taşdemir'in ortasında Şamil'in kafa vuruşunda top yakın mesafeden dışarıya gitti.

88' KIRMIZI KART! Gelişen Bursaspor atağında ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Ozan Tufan'ın sağ ayak bileğinin üst tarafına bastı ve kımızı kartla oyun dışında kaldı.

86' Oyunun son bölümünde Bursaspor maçı en azından uzatmalara götürmek için baskıyı arttırmak istiyor. Galatasaray biraz daha kontrollü oynamaya çalışıyor.

85' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada top kaleci Mert'te kaldı.

84' Galatasaray'da Lukas Podolski oyundan çıkarken Jem Karacan oyunda.

83' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Yasin, rakip ceza alanına hareketlenmek istedi ama Ozan Tufan'ın çekmesiyle yerde kalınca hakem serbest vuruşu verdi.

82' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Josue'nin ceza alanına ortasında top herkesi aştı.

81' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Emre'nin ceza alanına ortasında savunmada Chedjou topu kornere gönderdi.

79' Yeşil beyazlı ekipte Ozan Tufan, ceza alanı ön bölümünde aldığı topla kaleye şutunu çekti ama Hakan Balta, topa siper olup geçmesine izin vermedi.

78' Bursaspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Josue'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında Erdem'in uzak mesafeden şutunda top üstten dışarıya gitti.

77' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Wesley Sneijder oyundan çıkarken Umut Bulut oyunda.

76' Bursaspor, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Josue'nin ortasında kafalardan seken top sonrası Telles yerde kaldı ve Galatasaray serbest vuruş kullanacak.

75' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Atağın devamında Yasin'in ortasında top auta gitti.

74' Sarı kırmızılılar gole çok yaklaştı. Sneijder'in ara pasında Yasin kaleciyle karşı karşıya kaldı ama son anda Serdar, Yasin'e yetişip topu kornere gönderdi.

73' Galatasaray yarı alanında topla buluşan Bilal, Şamil'den topu kurtarmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

72'Yeşil beyazlı ekipte ikinci oyuncu değişikliği. Cristobal Jorquera, yerini Luis Advincula'ya bıraktı.

71' Bursaspor'da Aziz Behich oyundan çıkarken Ozan İpek oyuna dahil oldu.

70'Galatasaray'da Emre, Sneijder'in harika pasıyla ceza alanına girdi ama Emre, ceza alanı içinde istediği pası çıkaramadı.

69' Oyunun son bölümünde tempo biraz düşmeye başladı.

67'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Josue'nin ceza alanına ortasında Şamil'in kafa vuruşunda top üstten az farkla dışarıya gitti.

66' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Josue'nin ceza alanına ortasında top Chedjou'dan kornere gitti.

65' Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un ceza alanına sert ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında Yasin'in ortasında top kaleci Mert'te kaldı.

64' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, ceza alanı yan çizgisinin hemen yanında yerde kalınca hakem serbest vuruşu verdi.

63' Galatasaray'da Burak Yılmaz oyundan çıkarken Emre Çolak oyuna dahil oldu.

62' Sarı kırmızılı ekipte birazdan Emre Çolak oyuna dahil olacak.

61' Yeşil beyazlı ekip bu kez sol kanattan geldi ama savunma arkasına kaçan Emre'ye atılan pasta top Chedjou'nun kontrolünde auta gitti.

60' Bursaspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Josue'nin sağ direk dibine gönderdiği topu Muslera son anda çelmeyi başardı.

59' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Josue'nin ceza alanına ortasında Bakambu'nun etkili kafa vuruşunda top direği sıyırıp dışarıya çıktı.

58' Kullanılan serbest vuruşta Bilal'in ceza alanına ortasında savunmadan seken topu Sabri bir kez daha ceza alanına gönderdi ama kaleci Mert topun sahibi oldu.

57' Hızlı gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in pasında topla buluşan Yasin, oyunun sağ kanada taşıyıp pasını Sabri'ye verdi. Sabri, rakibinin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

56' Gelişen Bursaspor atağında Erdem'in ceza alanı dışından kaleye şutunda top üstten dışarıya gitti.

55' Galatasaray savunmasında topla buluşan Chedjou'nun Yasin'e pasında Yasin topu bekletmeden Burak'a attı ama Burak için ofsayt bayrağı kalktı.

53' Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Ozan'ın ceza alanına ortasında savunmadan seken top diğer kanattan taca çıktı.

52' Galatasaray'da Yasin Öztekin, Emre Taşdemir'e arkadan sert bir faul yapınca sarı kart gördü.

51' Hızlı gelişen Galatasaray atağında Sneijder, topu rakip yarı alanın ortalarına kadar sürüp Burak'a atmak istedi ama top savunma engeline takıldı.

50' Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Jorquera'nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

49' Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Burak, Aziz'e faul yaptı.

48' Etkili paslarla rakip yarı alana geçen sarı kırmızılı oyunculardan Bilal, sol kanatta rakibini geçip Telles'e aşırtma bir pas attı ama Telles topu kontrol etmek isterken oyun alanında tutamadı.

47' Gelişen Bursaspor atağında Bakambu, sağ çaprazdan ceza alanına girmek isterken Hakan Balta'ya faul yaptı.

46' Mücadelenin ikinci yarısı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

İlk yarıda son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

45' Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Sabri'nin ceza alanına ortasında Burak topa dokundu ama kaleci Mert iyi bir refleksle gole izin vermedi.

45' İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.

44' Her iki takım da özellikle orta alanda çok fazla top kaybı yapıyor.

43' Son bölümde tempo iyice düşmeye başladı. Top Galatasaraylı oyuncularda.

42' Kullanılan serbest vuruşta Sneijder'in doğrudan kaleye göndermek istediği top baraja takıldı.

41' Bir başka Galatasaray atağında Podolski, çalımlarla ceza alanına girmek istedi ama ceza yayına girmek üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

40'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşundan Selçuk'un ceza alanına ortasında top Galatasaraylı oyunculardan auta gitti.

39' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, pasını Podolski'ye verdi. Podolski, köşe gönderi yakınlarında rakibini geçmek istedi ama top kornere gitti.

37' Gelişen Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Hakan Balta, Telles'i ceza alanına kaçırmak istedi ama attığı uzun top auta gitti.

36' Bursaspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Josue'nin ceza alanına ortasında Serdar'ın kafa vuruşundan sonuç çıkmadı.

36' Kullanılan serbest vuruşta Josue'nin ceza alanına ortasında Bursasporlu oyuncular için ofsayt bayrağı kalktı.

35' Galatasaray yarı alanının ortalarında topla buluşan Josue, Selçuk'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem serbest vuruş verdi ve Selçuk İnan da sarı kart gördü.

34' Bursaspor karşı atağında Jorquera, rakip ceza alanına ara pası atmak istedi ama savunma araya girdi.

33' Başarılı paslarla rakip yarı alana yerleşen Galatasaray'da Sabri'nin pasında topla buluşan Yasin'in son çizgi yakınlarından ceza alanına ortasında herkesi aşan top diğer kanattan taca çıktı.

32' Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Galatasaray'ın %55'e %45 üstünlüğü bulunuyor.

30' Orta alanda topla buluşan Bilal, orta yuvarlak içinde Bakambu'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

29' Bursaspor'un baskısı sürüyor. Sağ kanattan son çizgiye kadar inen Erdem'in ceza alanına ortasında kaleci Muslera çıkıp topun sahibi oldu.

28' Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Josue'nin ceza alanına ortasında Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı.

27' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Jorquera'nın ceza alanına ortasında Hakan Balta'dan seken top bir kez daha kornere gitti.

26' Gelişen Bursaspor atağında Josue'nin ceza alanı dışından kaleye şutunda savunmadan seken top kornere gitti.

25' Sarı kırmızılı ekipte Bilal, kendi yarı alanında topla buluştu ve Burak'ı rakip savunmanın arkasına kaçırdı ama kaleci Mert, Burak'a geçiş izni vermedi.

24' Galatasaray taraftarları özellikle golün ardından büyük destek vermeye başladı.

23' Bursaspor'da Şamil Cinaz, orta yuvarlaktan çıkmak üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

22' Bursaspor, ceza alanına yakın bir noktadan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Sivok'un kafa vuruşunda top ağlara gitti ama atılan gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

21' Yasin, ceza alanı dışında rakiplerinden çalımlarla sıyrılıp ceza yayının sağ tarafından sağ köşeye şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi.

21'GOL! Yasin Öztekin

20' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza alanına yapılan ortada savunmadan seken topa Sneijder, sol ayağıyla gelişine vole vurdu ama kaleci Mert gole izin vermedi.

17' Atağın devamında Emre, ara pasıyla ceza alanına girip kaleye şutunu çekti ama aynı anda ofsayt bayrağı kalktı.

16'Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Erdem'in ceza alanına ortasında sonuç çıkmadı.

15' Gelişen Bursaspor atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Sabri topa müdahale etti. Seken topa Serdar Aziz vurdu ama top direğe yakın bir noktadan dışarıya gitti.

14' Bu kez gelişen Bursaspor atağında Emre, rakibini ekarte edip ceza alanına ortasını yaptı. Savunmanın müdahalesiyle diğer kanada açılan topu Ozan takip etti ama Telles, Ozan ile girdiği mücadeleden galip çıktı.

13' Yine sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Bilal, bu kez de Burak'ı ceza alanına kaçırmak istedi ama top yine hızlı gitti ve Burak da topa hareketlenmeyince top kaleci Mert'te kaldı.

12' Bir başka Galatasaray atağında Bilal, sol kanattaki Podolski'yi ceza alanına kaçırmak istedi ama top çok hızlı gidince Podolski topa hareketlenmedi.

11' Geride kalan pozisyonda Sneijder, Yasin'e pas tercihini yanlış kullandığı yönünde sert tepki gösterdi.

10' Gelişen Galatasaray atağında Yasin, rakibini çalımlayıp kaleye şut çekmek yerine ara pası atmak istedi ama savunma araya girdi. Ardından Sneijder, kaleye şut çekmek istedi ama top savunmadan sekti.

9' İki takım da son bölümde çok fazla top kaybı yapmaya başladı.

8' Bu kez sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Yasin'in pasında topla buluşan Bilal'in ceza alanına ortasında Burak için ofsayt bayrağı kalktı.

7' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kaleci Mert çıkıp topun kontrolünü sağladı.

6' Hızlı gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in pasında ceza alanına koşu yapan Podolski kaleye şutunu çekeceği anda araya giren Sivok, topu kornere gönderdi.

5' Geride kalan 5 dakikalık bölümde Bursaspor'un daha etkili olduğunu söyleyebiliriz.

4' Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, geçen sezon bıraktığı yerden kurtarışlarına devam ediyor.

3' Bursaspor, gole çok ama çok yaklaştı. Emre, topu taşıyıp ceza alanına girdi ve pasını Bakambu'ya verdi. Bakambu, kaleye dönüp şutunu çekti ama Muslera topa inanılmaz uzandı. Ardından dönen topa sol direk dibinde Ozan vurdu ama Muslera yine harika bir kurtarış yaptı.

2' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Erdem, Podolski'nin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

1' İlk düdük çaldı ve karşılaşma Bursasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

GALATASARAY TARAFTARLARI SAHAYA MEŞALE ATTI

Galatasaray tribünleri 34.dakikada sahaya yanıcı maddeler attı. Ancak yanıcı maddelerin tartan piste gelip görüş açısını engellemediği için hakem Cüneyt Çakır duruma müdahale etmedi.


ANKARA'DA ORTALIK KARIŞTI

Galatasaray takım otobüsüne çekiç ve taşlar ile saldıran Bursaspor taraftarı bu kez emniyet güçleri ile tartıştı. Bursaspor tribünleri, bir stat ve saha görevlisini darp edip yaralayınca emniyet görevlileri devreye girdi. Çevik kuvvetin müdahalesi sonrasında yeşil beyazlı tribünler karıştı.


PODOLSKI VE BİLAL İLK 11'DE

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 3-2 yendiği rakibini başkentte de mağlup ederek kupaları üçlemeyi hedefleyen Galatasaray'da, Arsenal'den transfer edilen Podolski sahaya ilk 11'de çıktı. Hazırlık maçlarında formda bir görüntü çizen 30 yaşındaki Alman milli futbolcu, ilk resmi karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirdi.

Galatasaray'da bir diğer yeni transfer Bilal Kısa da kadroya alınmayan Felipe Melo'nun yerine Selçuk İnan ile savunmanın önünde görev yaptı. Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Bilal, böylece yeni takımıyla ilk resmi maçına çıkmış oldu. Sarı-kırmızılı ekibe bu sezon katılan Jem Paul Karacan ise Bursaspor'a karşı yedek soyundu.

MELO ANKARA'YA GETİRİLMEDİ

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan ve 4. yıldızı takan Galatasaray'da, takımdaki geleceği henüz netleşmeyen Brezilyalı futbolcu Melo'nun yanı sıra 8 isim kadroya dahil edilmedi.

Semih Kaya, Hamit Altıntop ve Sinan Gümüş sakat oldukları, yeni transferler Carole ve Rodriguez ise hazır olmadıkları için TFF Süper Kupa maçında forma giyemedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen sezonu Balıkesirspor'da kiralık geçiren Sercan Yıldırım ile kendilerinden takım bulmaları istenilen Dzemaili ve Yekta Kurtuluşu da maç kadrosuna almadı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim