• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

GAHİB Başkanı Kaplan Cumhuriyet’in 93’ncü yıl dönümü kutladı

GAHİB Başkanı Kaplan Cumhuriyet’in 93’ncü yıl dönümü kutladı
GAHİB Başkanı Selahattin Kaplan, "Hürriyet sevdalısı, ülkesine aşık ataların torunları olarak aldığımız mirası geleceğe aktarmak için mücadele...

GAHİB Başkanı Selahattin Kaplan, "Hürriyet sevdalısı, ülkesine aşık ataların torunları olarak aldığımız mirası geleceğe aktarmak için mücadele ediyoruz" dedi.

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan, Cumhuriyet Bayramı'nın 93'ncü yıldönümü kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını bildirdi. Kaplan, Cumhuriyet Bayramı'nın 93'ncü yıl dönümü için yayımladığı mesajda, bağımsızlık ve özgürlüğün gününü kutladıklarını belirtti. Yüzyıllardır bağımsız bir şekilde hür yaşayan bir toplumun yine bağımsızlık mücadelesi sonucu kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet bağımsız kalacağını vurgulayan Kaplan, "Hürriyet sevdalısı, ülkesine aşık ataların torunları olarak aldığımız mirası geleceğe aktarmak için mücadele ediyoruz. Bayrağı bir adım öteye taşımak için çalışıyor, gelecek nesillere daha müreffeh bir ülke bırakmanın hayaliyle yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi. İş dünyası olarak Gazi Mustafa Kemal'in yaktığı özgürlük meşalesini daha ileriye taşımak için üretmeye, istihdam sağlamaya devam ettiklerini vurgulayan Kaplan, toplumun her bireyinin ülkesine karşı sorumluluk farklı olduğunu vurguladı. Kaplan, "Herkes bulunduğu konuma göre ülkesine ve milletine faydalı bireyler olmak zorundadır. Öğrenci ilim ve irfan yarışında, öğretmen fikri hür nesiller yetiştirmede, iş adamı üretim ve istihdam oluşturmada, işçi kaliteli üretimde ülkesine faydalı olmak zorundadır. Bu düşünce ve bilinçle ülkemizin aydınlık yarınlarına ışık olmaya devam edeceğiz" şekkinde konuştu.

Kaplan, Cumhuriyet Bayramının 93'ncü yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet'in mimarı Atatürk ve tüm şehitleri rahmetle, gazileri de minnetle andığını kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim