• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Gagiad Yönetimi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Gagiad Yönetimi’nin Ziyaretleri Sürüyor
Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret...

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret Borsası'nı (GTB) ziyaret etti.

Gaziantep Genç İş adamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ile bir araya geldiler.

Görüşme esnasında yeni yönetim kurulu takdim eden Tezel, bugüne kadar başarılı ve fark oluşturan projelerle ismi anılan GAGİAD'ın, sivil toplum kuruluşları içerisinde önemli rol almasının en büyük nedenlerinden birinin kurucularından ve üyelerinden aldığı güç olduğunu belirtirken, bu derneğin nesilden nesile aktarılan bir miras olduğunu ve yeni yönetim kurulu olarak bu mirasa sahip çıkacaklarını ifade etti. GAGİAD'ın kurucu üyelerinden birisi olduğunu anımsatan GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, "GAGİAD kurulduğu ilk günden bu yana her zaman hedeflerini yüksek tutmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Yeni yönetim kurulunun da bu hizmet anlayışıyla devraldığı bayrağı en üst noktalara taşıyacağından hiç bir endişemiz yoktur" dedi. GAGİAD Başkanı Tezel'i tebrik ederek, yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu; Birlik ve beraberlik içerisinde olarak şehrimizin büyüme ve gelişimine katkı sağlayabiliriz. Bizlerin her zaman önceliği önce Gaziantep olmuştur. Bugüne kadar yerel ve ulusal anlamda önemli ve yararlı işler yapan GAGİAD'a destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Görüşme GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel tarafından GAGİAD Ormanında GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu adına dikilen 27 fidan sertifikası takdimi ile sona erdi.

GAGİAD YÖNETİM KURULU GAZİANTEP SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Ardından GAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette yönetim kurulu üyelerini tanıtan Tezel, , devraldıkları bayrağı daha iyi noktalara taşımak için üstün çaba harcayacaklarını belirtti.

Yeni Yönetim Kurulunu tebrik eden Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Kurucu başkanı olarak GAGİAD'ın amacının her zaman önce Gaziantep'e sonra Türkiye'ye fayda sağlamak olduğunu belirtirken, çalışkan ve üretken iş adamlarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, faydalı projelere imza atarak farkımızı yaşatmaya devam etmeliyiz diye belirtti.

Görüşme GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel tarafından GAGİAD Ormanında Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu adına dikilen 27 fidan sertifika takdimi ile sona erdi.

Gagiad Yönetimi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Gagiad Yönetimi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim