• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Fuatavni: AKP’nin seçimlere müdahale ekibi devrede

Fuatavni: AKP’nin seçimlere müdahale ekibi devrede
Twitter’da attığı tweetlerle gündem yaratan Fuatavni, AKP Genel Merkez'inin seçimlere müdahale ekibinin devreye girdiğini AA verilerinin de sandıklara yapılacak müdahalenin göstergesi olduğunu öne sürdü.

Twitter fenomeni ve Rotahaber yazarı FautAvni seçim sonuçları ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu.

Fuatavni AKP’nin seçimlere müdahale ekibi olduğunu öne sürerek şu iddiaları ortaya attı:

Sandık sayımı sonrası özellikle ilçe seçim kurulunda listelere müdahale etmek için arbede çıkarılacak. AKP kaybettiği bazı yerlerde itiraz edecek. Oylar yeniden sayılırken oyunlar oynanacak. İtiraz edilen yerlerde yetkililer uyanık olmalı.

OYLAR AKP’YE EVRİLECEK

Özellikle Doğu ve Güneydoğu'da köylerden gelen sandıklar bekletiliyor. Farkın az olduğu yerlerde müdahale edilecek. Oylar AKP'ye evrilecek Geriye düştükleri yerlerde problem çıkarılacak .Özellikle ilçe seçim kurulundaki hukukçular son ana kadar uyanık olup oradan ayrılmamalı.

Sandık başkanlarının yanından ayrılmayın. Sandıkları onlara emanet edip yalnız bırakmayın. Bir kısmı satın alınmış durumda. Köy nahiye ve beldelerin seçim tutanakları sağlam olmalı. Oyunun ve hilenin büyüğü oralarda olacak. Vatandaşlar, orayı ihmal etmemeli.

AKP’NİN ÖZEL MÜDAHALE EKİBİ DEVREDE

AKP Genel Merkez'inin seçimlere müdahale ekibi İstanbul ve Erzurum riske girdiğinde devreye girecekti. Şu an özel müdahale ekibi devrede. İktidarın tüm imkanları kullanılarak hile ve manipülasyon yapılıyor. Sandıklar köylerden merkeze taşınırken değiştirilmeye çalışılacak.

AA İLE İLGİLİ SKANDAL İDDİA

A.A verileri sandıklara yapılacak müdahalenin göstergesidir. AKP'nin oylarını fazla gösteriyor. Son ana kadar sandıklara sahip çıkılmalı. Yetkililerin dikkatine!

AKP üyelerine mesaj çekiliyor. Sandıkta size ihtiyacımız var deniyor. Çıkarılacak arbedede destek olunsun isteniyor.

bvnxcmozc.jpg

http://www.istanbulhaber.com

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim