• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Fuar Evlendirme Dairesi'ne beş yıldızlı bakım

Fuar Evlendirme Dairesi'ne beş yıldızlı bakım
İzmirlilerin hatıralarında özel bir yere sahip olan Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi baştan aşağıya yenileniyor.

İzmirlilerin hatıralarında özel bir yere sahip olan Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi baştan aşağıya yenileniyor. İzmir'in en çok tercih edilen nikah yerlerinin başında gelen salon, tadilat çalışmaları bittiğinde yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Konak Belediyesi'nce başlatılan tadilat çalışmaları kapsamında Fuar Evlendirme Dairesi'nin çatısından yer döşemesine, koltuklarından gelin odasına kadar her yeri elden geçiriliyor. Bugüne kadar yüz binlerce evlilik törenine evsahipliği yapan nikah salonunun sahnesi, göz seviyesine daha uygun hale gelecek şekilde alçaltıldı ve daha estetik bir görünüm sağlandı. Bina iç ve dış cephe boyası yapılarak yepyeni bir görünüme kavuşturulan salonun pencereleri de değiştirildi. Görüntü ön planda tutularak, pencere önlerine de rengarenk çiçekler dikildi.

ENGELLİ ERİŞEBİLİRLİĞİ SAĞLANDI

Yıllardır çiftlerin en mutlu anlarına şahitlik eden nikah salonunun gelin odası da tadilatta unutulmadı. Çiftlerin birbirlerine bir ömür boyu "evet" demeden önce davetlileri bekledikleri oda adeta baştan yapıldı. Tadilat kapsamında salonun giriş çıkışlarındaki engelli rampaları, iç bölümlere de uygulandı. Yer döşemeleri, ses yankılanmasını önleyecek şekilde yenilendi. Bina önü ve içindeki mermerler temizlenerek parlatıldı. Tuvaletler bakıma alınırken bir engelli tuvaleti ve çocuk bakım odası eklendi. Sona yaklaşan çalışmalar kapsamında davetli koltukları da değiştirilecek.

YENİ YÜZÜYLE MARTTA KAPILARINI AÇACAK

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, çatı izolasyonuyla başlayan tadilat çalışmalarında hızla ilerleme kaydedildiğini ve mart ayı ortalarından itibaren nikah salonunun tam kapasiteyle hizmet vermeye başlayacağını söyledi. İzmir'in merkezinde, binlerce tescilli ağaçla kaplı Kültürpark içinde yer alan nikah salonunun, şehrin en gözde ve en çok tercih edilenleri arasında yer aldığını belirten Başkan Pekdaş, "Ekiplerimizce yürütülen tadilat çalışmaları sırasında seyrek de olsa nikahlar yine kıyıldı ama mart ayı ortasında tüm çalışmalar bitecek. Düzenlemeler bittiğinde de daha modern ve şık bir salonla evlenmek isteyen çiftlerimize hizmet vereceğiz." dedi.Cihan

Fuar Evlendirme Dairesi'ne beş yıldızlı bakım

Fuar Evlendirme Dairesi'ne beş yıldızlı bakım

Fuar Evlendirme Dairesi'ne beş yıldızlı bakım

Fuar Evlendirme Dairesi'ne beş yıldızlı bakım

Fuar Evlendirme Dairesi'ne beş yıldızlı bakım

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim