• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Forum Gaziantep’ten Ücretsiz Servis Hizmeti

Forum Gaziantep’ten Ücretsiz Servis Hizmeti
Dünyaca ünlü markaları, kazandıran fırsatları ve farklı etkinlikleri ile Gazianteplilerin buluşma noktası Forum Gaziantep, ziyaretçilere daha fazla konfor...

Dünyaca ünlü markaları, kazandıran fırsatları ve farklı etkinlikleri ile Gazianteplilerin buluşma noktası Forum Gaziantep, ziyaretçilere daha fazla konfor ve rahatlık sağlamak için ücretsiz servis hizmetini başlattı.

Gaziantep'in gözde eğlence ve alışveriş merkez Forum Gaziantep, ziyaretçilerinin hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam ediyor. Forum Gaziantep ziyaretçileri bundan böyle ulaşımı düşünmüyor,yıl boyunca ücretsiz servislerden yararlanabiliyor. Servis hizmeti, Forum Gaziantep ziyaretçilerinin konfor ve güven içinde yolculuk etmesini sağlıyor. Haftanın yedi günü hizmet verecek olan servisler Akkent ve İbrahimli'den Forum Gaziantep'e servisler, saat 09:00, 11:15, 13:30, 15:45, 18:00 ve 20:15'te hareket edecek. Alışverişini tamamlayan ziyaretçiler ise 10:15, 12:30, 14:45, 17:00, 19:15 ve 22:00 saatlerinde Forum Gaziantep'ten kalkan servislere binip Akkent ve İbrahimli'ye gidebilecek. Akkent'ten kalkacak servisler sırasıyla Akkent Petrol, Winmar/Barbaros Camii, Uğur Çarşı, İsmar Karataş Kavşağı, Oska, Erdem Koleji, Özdemir Pide Fırını, Beşyüzevler BİM Market, Euroil Petrol, Beşyüzevler Çankaya Plaza, Burç Kavşağı, Üniversite Önü, Diş Hekimliği, Paşa Mangalı, Binevler Renault Servis, Vali Konağı, Binevler PTT, Kavaklık İkram Baklava, Başkarakol Antep Lisesi, Akyol İlköğretim Okulu, Nil Otel, Büyükşehir Belediyesi duraklarına uğrayarak Forum Gaziantep'e ulaşacak.

İbrahimli'den kalkacak servisler ise sırasıyla Celal Doğan Parkı, Gama AVM, Osmanlı Petrol, Duisburg Kavşağı Camcıoğlu Sitesi, Duisburg Emlak, Ekin Pastanesi, Dominos Pizza, Satranç Parkı, Gülfem Nakıpoğlu Yurdu, Emine Nakıpoğlu Okulu, Akşam Simitleri, İbrahimli Finansbank, İbrahimli Yüksek Bina Kavşağı, İbrahimli Haksal Market, İbrahimli Uzay Çatılı Pazar Migros, Kalyon Kavşağı Yılmaz Dondurma, Çetinkaya Kavşağı, Grand Otel ve Şehitkamil Belediyesi duraklarına uğrayarak Forum Gaziantep'e varacak.

Forum Gaziantep, eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim