• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Foça’da Sağlık-sen’den Teröre Lanet

Foça’da Sağlık-sen’den Teröre Lanet
Foça ilçesinde, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle bir araya gelen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) üyeleri, Ankara'da meydana...

Foça ilçesinde, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle bir araya gelen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) üyeleri, Ankara'da meydana gelen terör saldırını lanetledi.

Foça Devlet Hastanesi bahçesinde toplanan Sağlık-Sen yöneticileri ve üyeleri, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okudu. Grup adına basın açıklaması yapan Sağlık-Sen Foça Şube Başkanı Funda Solmaz, Ankara'da yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi. Solmaz; "Dün terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar, kimden gelirse gelsin; terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Son dönemde artan terör ve şiddet olayları hepimizi üzmekte; yaşadığımız coğrafya üzerinde yapılan kanlı plan ve programlar, yüzyıllardır bu topraklar üzerinde birlik ve beraberlik içerisinde her türlü farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul ettiğimiz kardeşçe yaşama pratiğimize de kastetmektedir. Tarihin her karanlık dönemlerinde olduğu gibi bir kez daha şahit oluyoruz ki; terörün dili, dini, ırkı, mezhebi yoktur. Sebebi her ne olursa olsun gözyaşının rengi hep aynıdır. Akşam saatlerinde Ankara" da meydana gelen patlama bir kez daha terörün soğuk ve çirkin yüzünü ortaya koymuştur." dedi.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Solmaz, "Halen tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Gece gündüz demeden, mesai kavramı olmaksızın yaptıkları hizmetlerle insan yaşamın daha sürdürülebilir olmasında katkı sağlayan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor ve sağlığa emek vermiş herkese saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından grup bir süre terörü lanetleyen sloganlar attıktan sonra dağıldı.

Foça’da Sağlık-sen’den Teröre Lanet

Foça’da Sağlık-sen’den Teröre Lanet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim