• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Flora Halı Sağlam Adımlarla Avrupada

Flora Halı Sağlam Adımlarla Avrupada
Sektörün öncü markalarından olan Flora, Domotex Almanya Halı Fuarı'ndaki ziyaretçi akınına uğradı.

Sektörün öncü markalarından olan Flora, Domotex Almanya Halı Fuarı'ndaki ziyaretçi akınına uğradı.

Almanya'da yapılan Domotex Halı Fuarı'nda stant açan Flora Halı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Makine halı sanayisinde büyük ölçekli ve son teknoloji halı ürünlerini ziyaretçilerin zevkine sunan Flora Halı, büyük beğeni kazandı. Flora Halı'nın başta maksimum korumalı romantik serisinin lekelere karşı çok dayanıklı, kolay temizlenebilen ürünleri olmak üzere tüm yenilikleri dikkatleri üzerine çekti.

Flora halı yenilikleriyle fuarda yoğun ilgiyle karşılandı. Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel, Halı fuarının Almanya'da düzenlenerek yurt dışına da ürünlerini zevkle ve onurla sergilediklerini ifade ederek, "Her geçen gün, her fuarda katılım daha fazla oluyor. Dünyanın her yerinden insanlar bu fuara rağbet gösteriyor" ve yeni ürünlerimizi onlara gösterme imkanı buluyoruz" dedi.

"SEVGİYLE DOKUYORUZ'

Halı fuarlarına 2009 yılından beri katıldıklarını belirten Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Yücel, "Her katılımdan sonra memnuniyetimiz biraz daha fazla artıyor. Gaziantep halıcıları olarak biz; gerek üretim, gerek fuar ile Gaziantep'i hakikaten dünyanın halı merkezi haline getiriyoruz" ifadelerini kullandı. Her fuarın Gaziantepli halı üreticileri için yeni bir soluk anlamına geldiğini kaydeden Mustafa Yücel, "Şimdi tabi fuarlara hazırlanırken her firma kendine göre yeni şeyler yapıyor. Yenilikler sunuyor. Biz firma olarak kuruluşumuzdan bu yana hep takip edilen bir marka olmayı hedeflediğimiz için farklı şeyler yapmayı kendimize hedef koyduk. Allah'a şükür adım adım hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz. Tabi burada biz kendi ipliğimizin gücünü kullanıyoruz. Gerek AR-GE'de, ÜR-GE'de iplikçi olmamızın, 46 yıllık iplik kökenimizin olmasının avantajını kullanıyoruz. Şu anda fuarda sergilediğimiz romantik serisi hakikaten ciddi anlamda fuarda ses getirmeye başladı. Bizim halının kolay temizlenebilir özelliği herkesi hayran bıraktı. Gaziantep'te, 250'yi aşkın firma halı sektöründe faaliyet gösteriyor. Bu firmalar 850 makineden oluşan bir makine parkıyla yıllık ortalama 300 milyon metrekare makine halısı üretiyor. Bizde bu sektörde önemli aktörlerden birisiyiz ve sağlam adımlarla Dünya ya açılıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim