• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Fikret Orman'dan Demba Ba açıklaması

Fikret Orman'dan Demba Ba açıklaması
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kartal Yuvası Mağazası'nın açılışında konuştu.

 Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kartal Yuvası Mağazası'nın açılışını yaptı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın gerçekleştirdiği Yalıkavak Palmarina'daki Kartal Yuvası Mağazası'nın açılışına; eski Bakan ve Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Palmali Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata ile tartarlar da katıldı.

FEDERASYON SEÇİMLERİNDE NET TAVIR

Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, "Burası güzel bir lokasyon. Değerli dostum Mübariz'den rica etmiştik. Kendine ayırdığı bir mağazayı boşaltıp bize verdi. Bodrum'da bir mağaza daha açmak istiyoruz. Ama ilçe merkezinde olmasını istiyoruz" dedi.
Futbol Federasyonu seçimleri konusunda tavırlarını net olarak açıkladıklarını belirten Orman, "Kulübümüzde başkanlık yapmış bir kişinin Yıldırım Demirören'in federasyon başkanı olarak devam etmesini destekliyoruz. Bununla ilgili de imzaları verdik. Tabii kongre, kongrede kazanılır. Kongreye aday olarak giren olacak mı? O gün belli olacak. Bizim tavrımız net" dedi.

"DEMBA BA DEMEK Kİ GİTMEK İSTİYOR"

Ünlü futbolcu Demba Ba'ya Çin'den teklif geldiğinin hatırlatılması üzerine Orman, "Demba Ba önemli bir oyuncu. Çin'den de gelir başka yerde de. Şu anda bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok galiba oyuncuyla görüşülmüş. Bize geldikten sonra bakarız" dedi.Demba Ba'nın Türkiye'deki Futbol kalitesinin İngiltere'nin altında olduğu yönünde sözleri sorulunca Başkan Orman, "Demek ki gitmek istiyor" şeklinde karşılık verdi.

BODRUM TRANSFERİ

Orman, Kartal Yuvası Mağazası'nın açılış kurdelesini birlikte kestiği protokol üyelerine sırt kısmında adları yazılı Beşiktaş forması hediye etti. Kendisine mağazada Beşiktaş forması giydirilen Fenerbahçe taraftarı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Orman'a 'En büyük transferi Bodrum'dan yaptınız' demesi gülüşmelere yol açtı. Orman, açılış sonunda mağazada ve mağazadan ayrıldığı sırada cadde üzerinde taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim