• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Fethiye’de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Fethiye’de Başarılı Polisler Ödüllendirildi
Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü Muğla'nın Fethiye ilçesinde sade bir törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü Muğla'nın Fethiye ilçesinde sade bir törenle kutlandı. Törenler kapsamında başarılı polisler ödüllendirildi.

Fethiye Beşkaza meydanında yapılan törene Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, Fethiye ilçe emniyet müdürü Hakan Aşık, CHP Fethiye ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP ilçe başkanı Cengiz Çay, Saadet Partisi ilçe başkanı Ramazan Yiğit, Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve üyeleri , Oda başkanları, daire amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldılar. Törende Fethiye ilçe Emniyet müdürü Hakan Aşık Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Törende günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı polis memuru Sefa Burak Kayaaydın yaptı. Türk polis teşkilatının gelişen teknolojiyi ve dünyada ortaya çıkan gelişmeleri takip ederek kendini yenilediğini ifade eden Kayaaydın şöyle konuştu: "Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Türk polisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Emniyet teşkilatı mensupları olayların önlenmesinde ve suçların aydınlatılmasında kendilerine yardımcı olacak bütün teknolojik imkanları kullanarak, bayrağı bir adım öteye taşımayı birincil amaç edinmiştir. Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümü olan bu günde; devletimizin ve milletimizin geleceği uğrunda hayatlarını feda eden, şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmetle anıyor, emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan meslektaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum"

KAYMAKAMDAN 35 POLİSE BAŞARI BELGESİ

Kutlamaların kabulü sırasında Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık tarafından görevlerini başarıyla yapmalarından dolayı 35 polise başarı belgeleri de sunuldu.

Törende görevlerini başarılı bir şekilde yapan polislere Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, İlçe Emniyet müdürü Hakan Aşık ve Polisevi Müdürü Gülizar Gündüz tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Törende konuşan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık "Kutlamalar buruk geçiyor. Ülkemizin bir tarafında emniyet teşkilatımızın en önemli görevlerinden birisi olan terörle mücadele etkin bir şekilde devam ediyor. Maalesef şehitler veriyoruz. Ancak sevindirici olan görevi başındaki hiçbir polisimiz, askerimiz hiç tereddütsüz görevine gidiyor. Terörün istediği insanların korkması, endişelenmesidir. Buna kapılmadan normal hayat devam edecek. Güvenlik güçlerimiz halkımızın güvenliği ve huzuru için her türlü tedbiri alıyor. İlçemizde de emniyet teşkilatımız üstün görev anlayışıyla, üstün bir gayret ve çabayla görevini yerine getiriyor" ifadelerini kullandı.Kaymakam Ekrem Çalık "halkın huzur ve güveni için güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alıyor. Almaya da devam edecektir. Fethiye'de istatistiklere bakıldığında polisimizin aldığı tedbirlerle suç oranlarında önemli ölçüde düşmeler bulunmaktadır. 300" e yakın personelimizin hepsi başarılıdır. 40 civarındaki arkadaşlarımıza başarı belgelerini veriyoruz.Türkiye Cumhuriyeti var oldukça polisimiz de var olacaktır" dedi.

Fethiye’de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Fethiye’de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Fethiye’de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Fethiye’de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Fethiye’de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim