• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Fenerbahçe'den alkışlanacak hareket!

Fenerbahçe'den alkışlanacak hareket!
Kayseri'de 4 yaşındaki minik bir taraftar üzerinde Fenerbahçe forması var diye tribünden atılmak istenmiş, küçük çocuk korkudan ağlamıştı.

Harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, minik taraftarı pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine davet etti.

Kayseri’de 4 yaşındaki bir minik taraftar, üzerinde Fenerbahçe forması var diye pazar günü tribünden atılmak istendi. Fanatiklerin öfke saçtığı küçük çocuk korkudan ağladı, babası ne yapacağını şaşırdı.

Adının Recai olduğu iddia edilen Kayserispor formalı taraftar küçük çocuğu sarı-lacivertli formayla tribünde görünce bağırıp çağırmaya başladı, ardından dışarı çıkarılmasını istedi. Bir ara minik çocuğun üzerine yürümeye kalkan Kayserisporlu taraftar, yanındakilerin araya girmesi sonucu güçlükle sakinleştirildi.

Sarı-kırmızılı tribünlerde amigoluk yaptığı belirtilen taraftarın bu öfke dolu hareketleri büyük tepki çekti. Lig TV’de yayımlanan bu görüntüler insanlığın öldüğünü, sevgi ve barış ortamının sadece sözlerde kaldığını, vicdansızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.

TFF’den açıklama

Fenerbahçe taraftarları yönetime küçük çocuğu Kadıköy’deki bir maçta ağırlamaları çağrısında bulunurken, birçok ünlü sanatçı da sosyal paylaşım adreslerinden minik taraftarı İstanbul’a davet etti.

Bu arada Futbol Federasyonu, “Yaşanan bu olayla ilgili olarak Federasyonumuz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile görüşmüş ve gerekli işlemlerin 6222 sayılı Kanun çerçevesinde yapılmasını talep etmiştir. İlgili olayda küçük bir çocuk ve babasını tehdit eden kişilerin tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması hususunda takipçi olacağımızı kamuoyunun dikkatine arz ederiz” açıklamasını yaptı.

Yönetim davet etti

Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu Kayserispor Stadı’nda üzücü olaya maruz kalan minik Fenerbahçe taraftarını Kadıköy’e davet ettiklerini açıkladı.

Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu da küçük Fenerbahçe taraftarı için resmi twitter hesabından "Kayserideki minik taraftarımızı haftasonu Kadıköy'e davet ediyoruz" ifadelerini kullandı...

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim