• BIST 9926.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Fatsa Eğitim Bir-sen’den Bayırbucak’a 15 Bin TL Yardım

Fatsa Eğitim Bir-sen’den Bayırbucak’a 15 Bin TL Yardım
Memur-Sen Fatsa İlçe Temsilciliği'nce Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasında 15 bin lira toplandı.

Memur-Sen Fatsa İlçe Temsilciliği'nce Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasında 15 bin lira toplandı. Toplanan para, Bayırbucak Türkmenlerine gönderilmek üzere Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı İsmail Çelenk'e teslim edildi.

Eğitim Bir-Sen Fatsa Şube Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya Memur-Sen Ordu İl Başkanı İsmail Çelenk, Eğitim-Bir-Sen Fatsa Şube Başkanı Tuncay Doğan ve sendika üyeleri katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Memur-Sen Ordu İl Başkanı İsmail Çelenk, "Ülke genelinde Memur-Sen'in 1 milyona yaklaşan üyesiyle mazlumun yanında zalimin karşısında her zaman dimdik durduk. Oynanılan oyunları beraber bozduk. Bu anlamda Mısır'da katil Sisi'nin karşısında durduk, Esmaların yanında olduk. Katil Sisileri dünyaya deşifre ettik. Bayırbucak Türkmenlerine Rusya'nın orantısız güç kullandığı ve her tarafı vurduğunu, katliamlar yaptığına şahit oluyoruz. İran, Hizbullah, Esed ve Rusya Bayırbucak Türkmenlerine saldırıyor. Orda resmen etnik temizliğin içine giriyor. Bu anlamda oradaki kardeşlerimiz hanım ve çocuklarına sınıra bırakarak savaşmak için geri dönüyorlar. Bayırbucak ikinci bir Çanakkale'dir. Çanakkaleler geçilmez. Bayırbucak Türkmenlerinin her zaman yanındayız. Memur-Sen olarak Ordu'daki tüm ilçelerle birlikte tekrar haykırıyoruz. Tüm il genelinde Bin çuval un kampanyası yaptık. Bu kampanyaya yoğun ilgi gösterildi. En büyük destek ise bu anlamda Fatsa ilçemizden geldi. Fatsa'da sendikamızın üyesi olan, olmayan bu kampanyaya sahip çıktı. Bu sendika meselesi değil millet meselesidir. Fatsa ilçemiz bu kampanya ya 15 bin TL destek verdi. Herkese çok teşekkür ederim. Düzenlenen yardım İHH aracılığı oradaki kardeşlerimize ulaşacaktır" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Fatsa Temsilciği olarak bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiğini belirten başkan Tuncay Doğan, "Önemli bir kampanya yaptık. Fatsa adına 15 bin TL'yi il başkanımıza teslim ediyorum" diye konuştu.

Fatsa Eğitim Bir-sen’den Bayırbucak’a 15 Bin TL Yardım

Fatsa Eğitim Bir-sen’den Bayırbucak’a 15 Bin TL Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim