• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

"Fatih Terim'i severim ama..."

"Fatih Terim'i severim ama..."
Galatasaray'ı 4-1 yenen Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, alınan sonucun ardından sarı kırmızılı ekibi zor bir duruma soktuklarını açıkladı, Fatih Terim ve Prandelli arasında kıyaslama yaptı.

Dün oynanan Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde Danny Welbeck ve Alexis Sanchez'in golleriyle temsilcimiz Galatasaray'ı 4-1'le deviren Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger'den çarpıcı açıklamalar geldi.

"Böyle olacağını kesinlikle düşünmemiştik" diyerek sonuca kendisinin de şaşırdığını ifade eden Wenger "Aslında zor ve stresli bir mücadele oldu. Çok hızlı ve organize oynadık. Welbeck harika bir performans sergiledi. 4-0 öndeyken rahattık fakat golü yedikten ve 10 kişi kaldıktan sonra zorlandıok. Bizim futbol anlayışımıza göre agresif bir futbol oynadılar" şeklinde konuştu.

"Benden önce Ferguson vardı" 

18 yıldır takımın başında olması konusunda Wenger şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'daki maç zor olacak. 3 puan istiyorduk ve 4 gol atarak bunu başardık. Galatasaray'ı zor bir duruma soktuk. İngiltere'de de çok yaşanan bir olay değil. Benden önce Ferguson vardı 26 yıl çalıştırdı ondan sonra 18 yılla ben geliyorum. İngiltere'de bir teknik direktörün görev süre ortalaması 11 ay. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

"Bakacağız"

18 yıllık görevini sürdüren Wenger'in ne zaman bırakacağı sorusuna Fransız teknik adamın cevabı şöyle oldu:

"Bir 18 yıl daha olmayacak. 3 yılı daha tamamlamaya çalışacağım ondan sonrasına bakacağız."

Fatih Terim-Prandelli kıyaslaması

Bir gazetecinin Prandelli ve Terim'in takımları arasındaki farkı sorması üzerine yanıt veren Wenger "Melo'nun kırmızı olma ihtimali vardı İlk düşüncem Melo'nun kırmızı kart görmesi gerektiğiydi. Onu sıkı tutmak için çıkarmak zorunda kaldım. Oyuncularım oyundan çıktıkları zaman memnun olmazlar. Fatih Terim'i severim ama Terim'in takımı ile bu takımı karşılaştırmak doğru olmaz. İyi arkadaşlıklarımız oldu. Şimdi de Türkiye için iyi şeyler yapıyor. İki takımı birbiriyle eşleştirmek kolay değil. Takımı öğrenmesi lazım" yanıtını verdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim