• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Eyyübiye Belediyesi’nden Unutulmaz Bir Gece

Eyyübiye Belediyesi’nden Unutulmaz Bir Gece
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Entrikalı Dolap Komedyası ve Udi Mehmet Polat Resitali etkinliği vatandaşlardan...

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Entrikalı Dolap Komedyası ve Udi Mehmet Polat Resitali etkinliği vatandaşlardan tam not aldı.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından önceki akşam Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapılan etkinliğe çok sayıda sanatsever katıldı. Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapılan etkinlikte müzik hayatını Hollanda'da sürdüren Şanlıurfalı Udi Mehmet Polat tarafından dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatıldı.Afrika'dan Hindistan'a, İran'dan Balkanlara kadar farklı müzikleri harmanlayan Mehmet Polat, ayrıca gecede birbirinden güzel Urfa türkü ve uzun havalarıyla derlemeler yaparak Urfalı sanatseverlere müzik ziyafeti yaşattı. Dünyaca Ünlü Udi Mehmet Polat'tan sonra sahneye Yunus Emre Gümüş'ün yazmış olduğu ve birbirinden genç oyuncuların yer almış olduğu "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyun sergilendi. Genç oyunculardan oluşan tiyatro ekibinin oynadığı "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyun izleyicilerden tam not aldı.

Geceye Eyyübiye Belediye Başkanvekili Mehmet İlhami Günbeği, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş'ın yanı sıra çok sayıda Şanlıurfalı sanatsever katıldı. Şanlıurfalılara unutulmaz bir gece yaşatan Udi Mehmet Polat'a Eyyübiye Belediye Başkanvekili Mehmet İlhami Günbeği plaket ve çiçek takdim etti.

Gecede bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Mehmet İlhami Günbeği, "İyi ki Mehmet Polat Urfalı, İyi ki bizlerle aramızda. Mehmet Polat kardeşimiz sanatını icra etmeye başlamadan önce, gözlerini kapatın, ayrı ayrı diyarlara gidecekseniz dedi. Gerçekten de gözlerimizi kapatıp ayrı ayrı dünyalara gittik. Eyyübiye Belediyesi olarak birçok Kültürel faaliyetler gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz fiziki projelerin yanında sosyal projeler, sosyal aktiviteler çalışmalara da çok önem veriyoruz. Bu gecede Kültür ve Sosyal işler müdürlüğümüzün tiyatro grubunun yapmış olduğu bir etkinlikte bizlere sürprizler yapan Mehmet Polat hepinizin bildiği gibi Şanlıurfa'da yetişmiş, dünyanın çeşitli ülkelerinde çalışmalar yapmış, güzel hizmetlerde bulunmuş ulvi bir kardeşimizdir. Bundan sonra ki çalışmalarımızla bizlerde birlikte olacağız. Bizlerde Mehmet Polat kardeşimize her türlü desteği vereceğiz. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Umre ziyaretleri dolayısıyla yurt dışındadır. Tüm hemşerilerine ayrı ayrı selamları, saygıları var" dedi

Eyyübiye Belediyesi’nden Unutulmaz Bir Gece

Eyyübiye Belediyesi’nden Unutulmaz Bir Gece

Eyyübiye Belediyesi’nden Unutulmaz Bir Gece

Eyyübiye Belediyesi’nden Unutulmaz Bir Gece

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim