• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Hizmet

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Hizmet
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, ibadethane temizliği ve ilaçlama...

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, ibadethane temizliği ve ilaçlama çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanıyor.

Tertemiz Eyyübiye sloganıyla yola çıkan ve çalışmalarına da bu yönde ağırlık veren Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelinde merkez ve kırsal mahallelerde faaliyetlerini sürdürüyor. İlçe merkezinde birçok tarihi mekanı bünyesinde barındıran Eyyübiye Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan birçok alandaki temizlik çalışmalarıyla göz kamaştırıyor.

İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin de memnun olduğu temizlik faaliyetleri ekipler tarafından belirlenen program dahilinde periyodik olarak gerçekleştiriliyor. Bir yandan tarihi mekanlar ve ibadethanelerde yapılan temizlik çalışmaları diğer yandan ilaçlama çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdir topluyor. Eyyübiye Belediyesi'ne bağlı temizlik ekipleri, Akabe, Direkli ve Akşemsettin Mahallelerinde bulunan 60 ibadethanenin halılarını ve genel temizliğini yaptıktan sonra gül kokusu sıktılar.

Temizlik işleri ekipleri daha sonra cadde ve ara sokakları temizleyip ilaçlama yaptılar. Yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren bazı vatandaşlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

İbadethane, cadde ve sokaklarda yapılan temizlik çalışmalarından memnun olan vatandaşlar , "Eyyübiye Belediyesi'ne yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz. Camilerimiz yıkanıyor, temizleniyor. Daha önceki hallerinden kurtardılar. Camilerimiz ayrıca artık gül kokusu ile yıkanıyor, iç ve dış temizliği yapılıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'den ve ekibinden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Hizmet

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Hizmet

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Hizmet

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Hizmet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim