• BIST 8741.63
  • Altın 2240.368
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1631
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Evlilik Okulundan 158 çift daha sertifikasını aldı

Evlilik Okulundan 158 çift daha sertifikasını aldı
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulundaki eğitimlere katılan evli ve yeni evlenen 158 çift düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulundaki eğitimlere katılan evli ve yeni evlenen 158 çift düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Çiftlere sertifika ile birlikte çamaşır makinesi hediyesi de verildi

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi ile bilirlikle mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak amacıyla başlatılan proje sürüyor. Proje kapsamında 158 çift düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Çiftlere sertifikalarla birlikte çamaşır makinesi hediyeleri de verildi. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen sertifika törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Uzman-Pedagog Hatice Kübra Tongar,meclis üyeleri, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Huzurlu bir toplum için"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulunu önemsediğini ve 2009 yılında başlatılan projenin patentinin Şahinbey Belediyesinde olduğuna dikkati çekerek, "Evlilik çok önemli bir müessese. Bizim bu eğitimleri vermemizin amacı mutlu bir aile ortamı oluşturmak.Mutlu bir aile huzurlu bir toplum demektir. Baktığınızda zararlı işler yapan ve suç örgütlerinin eline düşen çocuklar, genelde aile yapısı bozulmuş çocuklar oluyor. Bu nedenle özellikle boşanmaları ortadan kaldırmak, huzurlu bir aile ortamı sağlamak ve aile içerisinde eşlerin bir birine nasıl davranması gerektiğini beş kurumunda desteğiyle eğitimler veriyoruz. Bu kursun sonunda da çiftlerimize çamaşır makinası hediye ediyoruz. Ben bu eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Uzman-Pedagog Hatice Kübra Tongar, evlilik okulu programına katılarak eğitime katılan çiftlere aile içi iletişimle ilgili bilgiler verdi.

Evlilik Okulundan 158 çift daha sertifikasını aldı

Evlilik Okulundan 158 çift daha sertifikasını aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim