• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Evi Yanan Asker Annesine Yardım Eli Uzatıldı

Evi Yanan Asker Annesine Yardım Eli Uzatıldı
Muş'ta, evi yanan bir asker annesinin yardımına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilciliği organizasyonu ile yardım eli...

Muş'ta, evi yanan bir asker annesinin yardımına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilciliği organizasyonu ile yardım eli uzatıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilciliği öncülüğünde esnaf ve iş adamlarının destekleri ile asker annesine yeni bir ev tutularak eşya ile donatıldı. Kısa sürede yeni bir yuvaya sahip olan asker annesi, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Asker annesini yalnız bırakmayarak her türlü eksiğini gidermek için canla başla mücadele eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilcisi Emrullah Zeki Aktaş ve üyeleri, asker annesini ziyaret etti.

Evin her türlü eksiğinin giderildiğini ve hiçbir eksiğinin olmadığını belirten Aktaş, Muş halkının asker annesine sahip çıktığını ve ciddi bir desteğin sunulduğunu söyledi. Muş Valiliği ve Muş halkının askerine ve polisine sahip çıktığını ifade eden Aktaş, "19 Aralık tarihinde dernekte oturmuşken sosyal medyada çıkan bir haber dikkatimizi çekti. Asker ailesinin evi yanmış deniyordu. Biz kendimizde asker gazisi olarak asker annesine bir şekilde kampanya başlatıp yardımların ulaşması için aracı olduk. Sosyal medya üzerinden başlattığımız yardım kampanyası 3 gün içerisinde birçok kişiye ulaştı. Şu an evimizin birçok ihtiyacı giderildi. Allah birliğimize, beraberliğimize zeval vermesin. Biz şehit ailesi ve gazi ailesi olarak, Türkiye'nin her tarafında bu tarz oluşumlar içerisinde olduk. Asker ailesinin de bundan sonra her zaman yanında olacağız. Asker evladı olan, askerimiz olan Muhammet Durmaz'a da her şekilde yanında olacağımızı belirttik, çünkü bu vatan askerlere ve polise minnettardır, öyle kalacaktır" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Aktaş, "Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Bu zor zaman da, bu zor süreçte her daim birliğimiz daim olsun. Allah bu oluşuma destek veren bütün esnaf arkadaşlarımızdan, iş adamlarımızdan tek tek razı olsun. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eylesin" diye konuştu.

Başlattıkları kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilciliği üyelerinden Rabia Aktaş ise, şunları söyledi:

"Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak evi yanan asker ailemize yardım kampanyası başlattık ve yardım kampanyasını sürdürdük. Şu an hiçbir eksikleri yok, eksikleri giderdik. Kampanyamıza destek veren herkesten Allah razı olsun"

Asker annesi Aysel Durmaz ise, 19 Aralık akşamı evinin yandığını hatırlatarak sözlerini şöyle tamamladı:

"Çok kötü bir geceydi, Allah kimseye yaşatmasın, çok zordu bizde çok zor atlattık. Allah hayırseverlerden, başkanım ve Şehit Aileleri ve Gazi Derneği Başkanından razı olsun. Şehit Aileleri ve Gazi Derneği bana çok çok yardım etti. Bütün eşyalarımın hepsini sıfır getirdi, evimi komple 3 günde serdi çok şükür. Benim oğlum Gaziantep'te askerdi, o da geldi onu da gördüm, Allah hepinizden razı olsun."

Evi Yanan Asker Annesine Yardım Eli Uzatıldı

Evi Yanan Asker Annesine Yardım Eli Uzatıldı

Evi Yanan Asker Annesine Yardım Eli Uzatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim