• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

ESOGÜ’lü Minikler Rektör Gönen’i Ziyaret Etti

ESOGÜ’lü Minikler Rektör Gönen’i Ziyaret Etti
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Rektör Gönen, "Yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocuklarımıza gelecekte bu koltukları teslim edeceğiz. Valide Malhatun Anaokulu yetkilileri ve öğretmenlerinin bu konuda üzerilerine düşen görevleri yaptıklarından dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi.

"DÜNYADA ÇOCUK BAYRAMI OLAN TEK MİLLET BİZİZ"

Dünyada Çocuk Bayramı olan tek millet olduğumuzu hatırlatan Gönen, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Bu vesileyle bu bayramı çocuklarımıza hediye eden Ulu Önder Atatürk'e de Allah'tan rahmet diliyorum. Ülke olarak bilim, kültür, teknoloji alanlarında daha yapmamız gereken çok şey var. Orta gelir tuzağından kurtularak gelişmiş ülkelerin seviyesini yakalamamız lazım. Bu noktada Valide Malhatun Anaokulumuz Türkiye'de anaokulu kavramında bir devrim yaparak örnek oldu. Ben bu başarıya emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu anlayışı diğer birimlere de aktararak yeni bir eğitim paradigması oluşturacağımızı belirtmek istiyorum. İnşallah eğitim adına daha geniş imkanlarla daha nice 23 Nisan'ı kutlarız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun."

Anaokulu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay ise, geçmişini, kültürünü bilen, vatanını seven, şahsiyetli bireyler yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, destekleri için Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen'in şahsında ESOGÜ yönetimine, Eğitim Fakültesi Dekanlığı'na ve emekleri için Anaokulu öğretmenlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrencilerden biri Rektör Gönen'in koltuğuna oturdu.

ESOGÜ’lü Minikler Rektör Gönen’i Ziyaret Etti

ESOGÜ’lü Minikler Rektör Gönen’i Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim