• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

ESOGÜ Emeklileri Unutmadı

ESOGÜ Emeklileri Unutmadı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nden 2014-2015 yıllarında emekli olan personel için, Hastane Başhekimliği...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nden 2014-2015 yıllarında emekli olan personel için, Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen emeklilik töreni Prof. Dr. Necla Özdemir Salonu'nda gerçekleşti.

Törende konuşan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, emekli olan personele bugüne kadar hastaneye verdikleri hizmetler için teşekkür ederken, onlardan emekliliği yeni ve belki de daha üretken bir dönemin başlangıcı olarak kabul etmelerini ve sevdikleriyle vakit geçirmelerini istedi. Rektör Vekili Prof. Dr. Alparslan Birdane, ESOGÜ Hastanesi'nin hekim yetiştirmek ve hastalara hizmet ederek şifa dağıtmak gibi iki ulvi ideali olduğunu belirtirken, emekli olan personele hastaneye bugüne kadar verdikleri hizmetler için teşekkür etti ve yakınlarıyla birlikte huzurlu ve hayırlı bir ömür geçirmelerini diledi.

Emekliye ayrılan tüm personel adına konuşan Lütfiye Yıldırım, ESOGÜ Hastanesi'ne 32 yıl hizmet verdiğini, bu süre zarfında da çalışma arkadaşlarıyla el ele pek çok zorluğun üstesinden geldiklerini ve güzel günleri birlikte yaşadıklarını söyledi. Kendilerinin artık hizmet bayrağını gençlere teslim ettiklerini belirten Lütfiye Yıldırım, gençlerin kurumu daha da ileri götüreceklerine olan inancını ifade etti. Lütfiye Yıldırım kendileri için böyle bir emeklilik töreni organize eden kurum yöneticilerine de teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Alparslan Birdane en kıdemli emekli personel olan Lütfiye Yıldırım'a plaket ve teşekkür belgesini takdim etti. Sonrasında diğer emekli personele plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Emeklilik töreni fuayede gerçekleşen ikramla sona erdi.

ESOGÜ Emeklileri Unutmadı

ESOGÜ Emeklileri Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim