• BIST 10337.27
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 26 °C

Eskişehir’i Basketbol Şehri Yapacağız

Eskişehir’i Basketbol Şehri Yapacağız
Eskişehir Basket Kulübü yeni yönetim kadrosu, bir otelde Eskişehir'deki basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Eskişehir Basket Kulübü yeni yönetim kadrosu, bir otelde Eskişehir'deki basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda, Baş Antrenör Metin Ağırbaşoğlu, Genel Menajer Ege Taşpınar, Basın Sözcüsü Yavuz Tuna ve yönetim kurulundan Yenal Kaya, Güçlü Özyiğit ve Murat Çetintaş hazır bulundu. Kahvaltıda konuşan Basın Sözcüsü Yavuz Tuna, yeni seçilen yönetim kadrosu olarak basketbolda Eskişehir'de yeni işler yapmayı düşündüklerini belirterek, "Eskişehir'de basketbol adına çok önemli değerler var. Birçok okulumuz da basketbola çok önem veriyor ama maddi sebeplerden, işlerden kopamama, şehirden kopamama gibi sebeplerden dolayı bu değerlerimiz ulaşabilecekleri son noktada ciddi bir kulüp bulamıyorlar. Bizim çabamızın altında aslında biraz da yeni yetişen nesillere bir hedef gösterebilmek ve Eskişehir'i gerçekten bir basketbol şehri yapmak var" dedi.

BASKETBOLA BİR SPOR OLARAK BAKMIYORUZ

Bir diğer amaçlarının hafta sonları keyifli bir etkinlik düzenlemek olduğunu ifade eden Tuna, basketbolun kendileri açısından çok aksiyonlu ve eğlenceli olduğunu, kulüp olarak Eskişehirlileri de bu aksiyona davet etmek istediklerini belirtti. Basketbol anlamında baktıklarında bunu spor olarak görmediklerinden söz eden Tuna, "Önümüzdeki günlerde sosyal sorumluluk projesi kapsamında medyasıyla, öğrencileriyle, Eskişehirlilerle, taraftarlarıyla örnek olacak bir basketbol projesine imza atmak istiyoruz" dedi.

Tuna, son olarak, Eskişehir adına basketbolda bir hikaye yazmak istediklerini dile getirerek, bu amaçla basın mensuplarının da eşofmanlarıyla katılabileceği etkinlikler yapabileceklerini söyledi.

Tuna'nın konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri ile gazeteciler arasında soru cevaplar eşliğinde yapılan sohbetin ardından kahvaltı sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim