• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

'Eşimin Arkasındayım' Diyen Beratcan'ın Babası Fikir Değiştirdi! Boşanıyor

'Eşimin Arkasındayım' Diyen Beratcan'ın Babası Fikir Değiştirdi! Boşanıyor
Beratcan'ın babası Ergün Karakütük eşinden ayrılacağını söyledi ve saydırdı: Bundan sonra kapıma yanaşmasın. Herkes yoluna gitsin. Kapımda kimseyi istemiyorum.

Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün babası Ergün Karakütük ilk kez konuşarak, eşine sert tepki göstererek, "Kapımda kimseyi istemiyorum. Ayrılacağım. Bundan sonra geride kalan çocuğuma destek çıkacağım. Annesini yanına yaklaştırmayacağım" dedi.

KATİL TUTUKLANDI, ANNE SERBEST KALDI

Beratcan Karakütük Kartal'da kaybolmuş ardından Tuzla Tepeören'de bir su kuyusunda cesedi bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturmayı genişleten polis, E.K. ve Beratcan Karakütük'ün annesi Türkan Karakütük'ü gözaltına almıştı. E.K çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, anne ise serbest kalmıştı.

"EŞİMİN ARKASINDAYIM" AÇIKLAMASINI GERİ ALDI: BİLİNÇ DIŞI SÖYLEDİM

Yaşanan gelişmelerin ardından Beratcan'ın babası Ergün Karakütük ilk kez konuştu. Ergün Karakütük, bu sabah bir televizyon programında, " Eşimin arkasındayım" açıklamasına açıklık getirerek, "Akşam bilincim yerinde değildi. Bazı şeyleri sabah öğrendim. TV programında söylediklerimi bilinç dışı söyledim" dedi.

"BUNDAN SONRA KAPIMA YANAŞMASIN, AYRILACAĞIM"

Bir basın mensubunun "Eşinizin azmettirici olduğuna inanıyor musunuz?" sorusuna Ergün Karakütük, "Ona adalet karar verecek. Benim içimdeki his şöyle. Bundan sonra eşim ne kapıma yanaşsın. Herkes yoluna gitsin. Ayrılacağım. Bundan sonra geride kalan çocuğuma destek çıkacağım. Annesini yanına yaklaştırmayacağım." dedi.

"BENİ MAHKEMEYE ŞİKAYET ETTİ"

Baba Karakütük "Benim arkadaşlarım var yüzüne bakıp sohbet edeceklerim var. Kimseyi kapımda istemiyorum. Çocuklarım en ufak bir şey söylemedi bana bu ilişkiyle ilgili. Ben şüphelendim daha öncesinde. Telefonlardan şüphelendim. Benden telefonlarını saklıyordu. Beni hatta mahkemeye şikayet etti. Çocuklarıma şiddet uyguladığım iddiasıyla" dedi.

"O ŞEREFSİZİN ÇOCUKLARI BENİM DE ÇOCUKLARIM"

Katil zanlısı E.K'nin eşini ve çocuklarını tehdit ettiği iddiasına ise baba Karakütük, "Tehdit yok. O şerefsizin çocuğu benim de çocuklarım. Eşi de dünya ahiret bacım " dedi.

"KATİL ZANLISI DAHA ÖNCE BENİ TEHDİT ETTİ"

Acılı baba sözlerini şöyle sürdürdü:

"Katil zanlısı daha önce beni ankesörlü telefonla arayıp tehdit etti. Eşin seni aldatıyor, gerçekleri bilmiyorsun gibi şeyler söylüyordu. Eşime de güvenmediğim için ikinizi bir araya getireceğim diyordum."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim