• BIST 9930.03
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Esenyurt’ta 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Esenyurt’ta 23 Nisan Coşku İle Kutlandı
Esenyurt "ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Programda yer alan Suriye Kademoon Okulu öğrencileri ise, "Bizi misafir olarak ağırlamanızı...

Esenyurt "ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Programda yer alan Suriye Kademoon Okulu öğrencileri ise, "Bizi misafir olarak ağırlamanızı asla unutmayacağız", "Sizin bu davranışını tarih tarafından hatırlanacak" yazılı dövizler açtı.

Esenyurt "ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Esenyurt Osmangazi İlköğretim Okulu tarafından coşkuyla kutlandı. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen 23 Nisan kutlamaya Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Garnizon Komutanı Yarbay Osman Uyanır, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programı, minik öğrencilerin gösterileriyle devam etti. Programda ayrıca Suriye Kademoon Okulu öğrencileri de yer alarak 23 Nisan'a özel gösterilerini sergilediler.

"SİZİN BU DAVRANIŞINI TARİH TARAFINDAN HATIRLANACAK"

Suriyeli öğrencilerin düzenlediği ülkelerinde yaşanan savaşı konu alan ve Türkiye'nin kendilerine sahip çıkmalarına yönelik tiyatro oyunu büyük alkış alırken, Suriyeli öğrencilerin açtıkları "Bizi misafir olarak ağırlamanızı asla unutmayacağız", "Sizin bu davranışını tarih tarafından hatırlanacak" yazılı dövizlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na yönelik sevgi dolu yazılar salonda bulunanlardan büyük alkış aldı.

Şenlik tüm heyecanıyla devam ederken, İlkokul öğrencileri tarafından fuaye alanında sergilenen kağıt ve kartondan yapılan maketler katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Osmangazi İlkokulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin folklor gösterisi büyük alkış alırken minik öğrencilerin özenle hazırlanan kıyafetleri ile yaptıkları gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. 4'ncü sınıf öğrencilerinin 23 Nisan ve Atatürk şiirleri okunması ardından 5'nci sınıf öğrencileri tarafından yoğurt yeme yarışması yapıldı. Özel eğitim sınıfı öğrencilerinin gösterisi ve engellilere yönelik açtıkları afiş dikkat çekti. Ayrıca etkinlikte öğrencilerin geri dönüşüm malzemeleriyle yaptıkları kıyafetler sergilendi.

Esenyurt’ta 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Esenyurt’ta 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Esenyurt’ta 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Esenyurt’ta 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Esenyurt’ta 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim