• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 21 °C

Esab’dan Eskişehir’deki ’Emirdağlılar Vakfı’na Ziyaret

Esab’dan Eskişehir’deki ’Emirdağlılar Vakfı’na Ziyaret
Eskişehir Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı, Türkiye Kamu-Sen (TÜRKAV) Eskişehir Şube Başkanı Hazan Sezer ve Türk Eğitim Sen...

Eskişehir Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı, Türkiye Kamu-Sen (TÜRKAV) Eskişehir Şube Başkanı Hazan Sezer ve Türk Eğitim Sen 1 No'lu Eskişehir Şube Başkanı Haydar Urfalı, Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya'yı ziyaret ederek "Hayırlı Olsun" temennisinde bulundular.

Derneklerin diğer yöneticileri ile şairler ve yazarların da katıldığı samimi ziyarette, seçimlerin sona erdiği ve şimdi Emirdağlıların birbirleriyle kenetlenme ve birleşme vurgusu dile getirildi. Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, "Eskişehir'de bulunan Emirdağlılar derneklerini Emirdağlılar Vakfı çatısı altında birleştirmeyi düşünüyoruz. Eskişehir'de Emirdağlıları birleştirerek özlenen tabloyu gerçekleştireceğiz. Eskişehir'de, Emirdağlıları birleştirince, Emirdağlılar olarak Eskişehir'de bir birliktelik oluşturacağız ve Eskişehir'de söz sahibi olacağız. Üye kayıtlarımız açıldı. İsteyen Emirdağlı internetten vakfımıza üye olabilir. Üye sayımızı 10 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Vakfımızın yönetiminde her siyasi görüşten üyelerimiz bulunmaktadır. Amacımız, Eskişehir ve Emirdağ'ına eğitim, kültür ve sanat alanında hizmettir. Vakıf binamızı en kısa süre içinde Odunpazarı'daki yerimize taşımayı düşünüyoruz. Emirdağlılar arasındaki iletişimi kuvvetlendireceğiz. Önümüzdeki dönemde Vakfımızın şubelerini açmayı hedefliyoruz" dedi.

ESAB Başkanı Ahmet Urfalı da yaptığı konuşmada "Amacımız, Emirdağlılar Vakfı ile birliktelik sağlamaktır. Vakfımıza kültür, sanat, eğitim ve her yönden yardımcı olacağız. Dünyada 350 bin Emirdağlı bulunmaktadır. Bunun 130 bini Eskişehir'de yaşamaktadır. Eskişehir'de Emirdağlıların birleşmesi düşüncesindeyiz" dedi ve birliktelik vurgusu yaptı.

Ziyaret sonunda konuklara Emirdağ bükmesi ve çay ikram edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim