• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

“Erzurum Kadın Ve Genç Girişimcilik Platformu” Halkbank’ın Desteğiyle Düzenlendi

“Erzurum Kadın Ve Genç Girişimcilik Platformu” Halkbank’ın Desteğiyle Düzenlendi
Halkbank'tan Erzurumlu girişimcilere destek sözü Girişimciliği teşvik etmek ve ekonomide yeni istihdam olanakları sağlayacak projeleri cesaretlendirmek üzere...

Halkbank'tan Erzurumlu girişimcilere destek sözü Girişimciliği teşvik etmek ve ekonomide yeni istihdam olanakları sağlayacak projeleri cesaretlendirmek üzere düzenlenen "Erzurum Kadın ve Genç Girişimcilik Platformu", Erzurum Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Halkbank Erzurum Bölge Koordinatörlüğü tarafından organize edilen toplantıda, gençlerin ve kadınların yeni girişimciler olarak iş yaşamındaki potansiyeli ele alındı.

Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım'ın da konuşmacı olarak yer aldığı Erzurum Kadın ve Genç Girişimcilik Platformu'nda, kurumları adına sunumlarını yapan KOSGEB İl Müdürü Veysel Vural, KGF A.Ş. Erzurum Şube Yöneticisi Mehmet Erol Şahiner ile Halkbank Erzurum Bölge Koordinatörlüğü Bölüm Müdürü Gökhan Yiğit de yer aldı. Yeni girişimlerin desteklenmesinin bölge ekonomisine yaptığı katkıların ele alındığı toplantı, gençlerden ve kadınlardan büyük ilgi gördü.

Toplantıda yaptığı konuşmada Halkbank'ın girişimcilik kültürünü sahiplendiğine vurgu yapan, Halkbank Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım şunları söyledi: "Üreten Türkiye'nin Bankası olarak, esnafımızın gücünü korumasına; KOBİ'lerimizin ve girişimcilerimizin büyümelerini sürdürmesine destek olmaya devam ediyoruz. Girişimcilik kültürünün yaygınlaşması için teknolojik ve yenilikçi iş fikri olan girişimcilere desteğimizi artırıyoruz. Bizim için girişimci, üreterek değer yaratan; risk alarak yenilik yapan kişidir. Fırsatları gözleyen, geliştirdiği yeniliği ekonomiye kazandıran kişidir. Halkbank olarak girişimciliği ve inovatif fikirleri teşvik etmeyi, istihdamı artırmayı, girişimcilerin yeni iş kurmalarını ve ekonomik hayata katılmalarını desteklemek bizim başlıca arzumuz. Bizler bu sayede istihdam oranlarının artmasına, ülkemizde girişimcilik oranlarının yükselmesine destek olabilir ve ekonomik büyümenin hedeflerle uyumlu ilerlemesine katkı sağlayabileceğimize inanıyoruz."

“Erzurum Kadın Ve Genç Girişimcilik Platformu” Halkbank’ın Desteğiyle Düzenlendi

“Erzurum Kadın Ve Genç Girişimcilik Platformu” Halkbank’ın Desteğiyle Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim