• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Erzincan’ın Gençleri Tügva’yla Hedefe Yürüyecek

Erzincan’ın Gençleri Tügva’yla Hedefe Yürüyecek
Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilciliği arasında "Eğitim ve Sosyal Etkinlik" protokolü imzalandı.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilciliği arasında "Eğitim ve Sosyal Etkinlik" protokolü imzalandı.

Gerçekleştirilen imza törenine Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Türkiye Gençlik Vakfı Erzincan İl Temsilcisi Emre Özkan ve Teşkilat Koordinatörü Engin Başsoy katıldı.

Programda bir açıklamada bulunan Özkan; "Eğitim ve Sosyal Etkinlik protokolünün imzalanması ile birlikte gençlerimize Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte daha iyi hizmet vereceğiz. Bizim amacımız Türkiye'nin geleceğini düşünen ve ecdatlarının yolundan sapmayan gençler yetiştirmektedir. Sağ olsun Milli Eğitim Müdürümüz Aziz Bey de bize bu konuda destek verdi. Bu protokolün her iki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu protokol ile birlikte Türkiye Gençlik Vakfı olarak gençlerimizle farklı etkinlikle hizmet etmeye çalışacağız" dedi.

Ardından konuşan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün açıklamasında; "Burada öncelikle hayırlı bir işe imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olan şey ise bizim geleceğimiz olan gençlerimiz için atılan her adım, yapılan her şey bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Sizin sloganınız olan "Yeni Nesil Yeni Gençlik" adı altında bunları bilgili, birikimli, donanımlı, feyzini, kaynağını dünden alan ve dünden hiçbir zaman irtibatı koparmayıp, dünde de kalmayan, hep geleceğe ve ufukların ötesine bakan nesil istiyoruz, gençlik istiyoruz. Bizin en büyük zenginliğimiz budur. Bizim farklı zenginliklerimiz olmayabilir, bu bizim için çok önemli olmayabilir, ancak bizim için en önemli olan zenginlik kaynağımız okullarımızdaki 18 Milyon yavrularımızdır, gençlerimizdir. Dolayısıyla mühim olan bu nicelik değil aynı zamanda niteliktir. Bu gençlerimizi nitelikli bir şekilde nasıl yetiştirebiliriz, bunu bilmeliyiz. Bizin en büyük sıkıntımız bazı kurum ve kuruluşlardan her şeyi beklemektir.

Eğitim ve öğretim sadece Milli Eğitime, Milli Eğitim Bakanlığı'na ve öğretmenlere bırakılacak kadar basit bir mesele değildir. Hep birlikte topyekûn bu işi anlayan, bu işi bilen, bu işe vakıf olan, geçmişini bilen, gelecekle ilgili kaygısı olan insanların bu işe el atması lazım ki geç kalınmış ama inşallah bu geç kalınmışlığın telafisini kısa sürede çok çalışarak birlikte yapacağımız, altına imza atacağımız yeni ve güzel programları Türkiye Gençlik Vakfı ile birlikte yapıp bu gençliğin güzel bir hedef ve istikamete sokarız diye düşünüyorum. Bu vesileyle birlikte bize şimdiden yapacağınız katkılarla ki burada birlikte imzalamış olduğumuz protokolün içerisine bakıldığında her kelimesi, her cümlesi, her noktası, her virgülü, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği ile ilgili çalışmak, bununda aksini düşünmek mümkün değildir. Bu gayret ile inşallah Türkiye Gençlik Vakfı ile birlikte çalışır, daha güzel neticelerle, daha güzel programlarla buluşmak üzere sizlere teşekkür ediyorum. Yolumuz hep birlikte açık olsun diyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim