• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Ertuğrul Sağlam’da tenis fırtınası

Ertuğrul Sağlam’da tenis fırtınası
Bursa Osmangazi Belediyesi'nin düzenlediği 8 Yaş Osmangazi Kupası Tenis İl Şampiyonası sona erdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin düzenlediği 8 Yaş Osmangazi Kupası Tenis İl Şampiyonası sona erdi. Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuvayı, kızlarda Osmangazi Belediyespor'dan Zehra Tunçbilek, erkeklerde ise Podyumpark Spor Kulübü'nden Doruk Görür birinci olarak tamamladı.

Geçtiğimiz ay gençler, yıldızlar ve küçükler olmak üzere üç farklı kategoride toplam 84 takımdan 397 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Bursa İl Birinciliği ve 33 takım ve 99 sporcunun katılımıyla yapılan Okullar Arası Bursa Tenis İl Birinciliği'nin ardından, bu kez de 8 yaş Bursa Tenis İl Birinciliği düzenlendi. 19-20 ve 26-27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya 15 kulüpten 155 sporcu katıldı.

Büyük heyecanın yaşandığı turnuvada sporcular kadar, aileler de bu heyecana ortak oldu. İki hafta süren müsabakalar sonunda, Osmangazi Belediyespor takımından Zehra Tunçbilek, Final Okulları takımından Naz Denizcan'ı yenerek 8 yaş Bursa Tenis İl Birincisi oldu. Bursa Olimpik Spor Kulübü'nden Gizem Albayrak üçüncü, Podyumpark Spor Kulübü'nden Duru Şengüngör ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

Erkelerde ise Podyumpark takımından Doruk Görür 8 yaş Bursa birincisi olurken, GD Spor Kulübü'nden Emrah Atlamış ikinci, Podyumark Spor Kulübü'nden Metehan Genç üçüncü, Büyükşehir Belediyespor'dan Arda Çalışkan dördüncü oldu. Final Okulları Spor Kulübü'nden Arda Aydın'da, turnuvanın en teknik oyuncusu seçildi.

Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır, Tenis Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Göksel Yenigün tarafından verildi.

Cihan

Ertuğrul Sağlam’da tenis fırtınası

Ertuğrul Sağlam’da tenis fırtınası

Ertuğrul Sağlam’da tenis fırtınası

Ertuğrul Sağlam’da tenis fırtınası

Ertuğrul Sağlam’da tenis fırtınası

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim