• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Ersun Yanal'dan önemli açıklamalar

Ersun Yanal'dan önemli açıklamalar
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor maçı sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

Yanal'ın açıklamaları şöyle: "Şampiyon olarak buraya geldik. Şampiyonluğun keyfini çıkarmak oldukça keyifli. Fenerbahçe ne olursa olsun her maça kazanmak için çıkar. Rakibin istek arzusu bizden daha fazlaydı. Maçın başında savunma hatalarımızdan kaynaklanan gollerle geriye düştük. İkinci yarı müdahale ettik ama çeviremedik. Akhisarsporlu oyuncular bizi alkışlayarak centilmenlikten örneği gösterdiler. Centilmenliklerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum."

Devam edip etmeyece ile ilgili soru üzerine "Kulübün önceliği çok daha farklı. 2 hafta var ligin bitmesine. Takım olarak, bir aile olarak şampiyon olduk. Başarının devamı için gereken yapılacaktır."

Basın Toplantısı

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Manisa'ya şampiyon olarak geldiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Akhisar Belediyespor'a yaptıkları jestten dolayı teşekkür ediyorum, bizi onurlandırdılar. Buraya şampiyon olarak gelmek keyifli. Bu keyfi sonuna kadar çıkarmaya çalışıyoruz. Skora gelince, karşılaşmanın başında yediğimiz 2 gol var. İstediğimiz ritmi maçın başında yakalayamadık. 2. yarı başladığında oyunu biraz daha kontrol ettik. Akhisar Belediyespor'u tebrik ediyorum."

Şampiyonluğunu keyfini yaşadıklarını yineleyen Yanal, "Kendi sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçının çok güzel bir atmosferde geçeceğini düşünüyorum. Uzun bir şampiyonluk mücadelesinden sonra bunun boşalımını yaşıyoruz" diye konuştu.

Yanal, bir basın mensubunun, çalıştırdığı takımların genellikle ikinci yarıda düşüşe geçtiğinin söylendiğini ancak bugün sosyal medyada "Ersun Yanal'ın takımları şampiyonluktan sonra düşüyor" yönünde ifadelerin yer aldığını hatırlatması üzerine "İlla düşürecekler yani, canları sağolsun. Şampiyonluğun keyfini ve tadını çıkarıyoruz. Bunun karşılığı olarak bugün istediğimiz oyunu oturtamadık, önümüzdeki hafta çok farklı olacağını düşünüyorum" dedi.

Bir gazetecinin kalan maçlarda genç oyunculara şans verilip verilmeyeceğini sorması üzerine Yanal, "Sezon başından bu yana devam eden bir kadromuz var. Bu kadro bozulmaz da. Bu kadroyla devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim