• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu
Zonguldak Ereğli ilçesi Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı Sakarya'da düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Zonguldak Ereğli ilçesi Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı Sakarya'da düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Türkiye Şampiyonu oldu. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye'yi 29 Mayıs-6 Haziran tarihlerinde Fransa'da düzenlenecek Avrupa şampiyonasında temsil edecek.

Sakarya'da düzenlenen Okullar arası Gençler Kız Futbol Turnuvası'nda Türkiye Şampiyonu olan Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı , şampiyonu dönüşünde öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları tarafından davul zurna ve meşalelerle karşılandı. Büyük sevinç yaşayan kız futbol takımı öğretmen ve öğrencileri davul zurna eşliğinde oynayarak şampiyonluğu kutladılar.

Okul önünde düzenlenen törende konuşan Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Müdürü Salih Çeliksoydan, Türkiye şampiyonluğunun ardından Fransa'da düzenlenecek turnuvadan da başarı ile dönmek istediklerini söyledi. Çeliksoydan yaptığı konuşmada "Okulumuz Genç Kızlar Futbol Turnuvasında Türkiye şampiyonu olmuştur. Üstelik hiç yenilmeden, namaglûp şekilde olduk. Allah izin verirse inşallah 29 Mayıs - 6 Haziran arasında Fransa'ya gidiyoruz. İnşallah orada da Avrupa şampiyonu oluruz. Tabi burada başta öğretmenlerimiz Serkan Bey, Ogün bey ve Hakan bey ile tüm kızlarımızı kutluyorum, başarıların devamını diliyorum" dedi.

Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Ogün Sivan ise Türkiye Şampiyonu oldukları için sevindiklerini ancak Avrupa şampiyonasına katılmalarından dolayı üzerlerindeki yükün dahada arttığını söyledi. Sivan tören alanında yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Biz de burada olan herkese, beden eğitimi zümresi olarak çok teşekkür ederiz. Okul idaremize, bütün öğretmenlerimize, okulumuzun çalışan tüm fertlerine çok teşekkür ederiz. Ödüller, kupalar, başarılar hepimizi temsil eder ve hepimizin kaldırdığı anlardır. Biz kupayı havaya kaldırırken okulumuzdaki tüm öğrenci, Öğretmen ve diğer çalışanlarımız kaldırmış olduk. Şimdi üzerimizde daha ağır bir yük var. 75 milyonu temsil için Fransa'da bulunacağız. Yükümüz biraz daha ağırlaşmış durumda. İnşallah biz kendimize güveniyoruz, arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah bayrağımızı hak ettiği yere, yani en yükseğe çıkarmak içinde Fransa'da çalışacağız ve çabalayacağız. Nasipse de inşallah oradan 7-8 Haziran gibi daha büyük bir kupayla karşınızda olmak şuan ilk hedefimiz. Böyle bir karşılamayı hazırladığınız için teşekkür ederiz."

Kız futbol takımı oyuncuları yapılan konuşmaların ardından okuldaki arkadaşları ile birlikte çalan davul zurna eşliğinde doyasıya eğlenip, şampiyonluğun tadını çıkarttılar.

Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim