• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Erdemli Belediyesi, Tömük Meydanını Yeniliyor

Erdemli Belediyesi, Tömük Meydanını Yeniliyor
Mersin'in Erdemli Belediyesi, Tömük Mahallesi'nde bulunan meydanı yeniliyor.

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Tömük Mahallesi'nde bulunan meydanı yeniliyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şık ve vatandaşların rahatça kullanabileceği bir meydan yapımına başladıklarını ve çalışmalarda sona yaklaştıklarını belirtti.

Tömük Mahallesi'nde, ekiplerin mevcut meydanı yenileme çalışmaları devam ediyor. Meydanda bulunan Atatürk büstünün dış kaplamasını yapan belediye ekipleri, parke ve diğer yenileme çalışmalarını da sürdürüyor.

Erdemli Belediye Başkanı Tollu, Tömük Mahallesi'ne giderek çalışmaları yerinde inceledi. Tüm mahallelerde ihtiyaç olan hizmetlerin acil olarak yapıldığını dile getiren Tollu, Tömük meydanının da bu kapsamda yenilendiğini söyledi. Belediye ekiplerinin yaklaşık bir aydır hummalı şekilde çalıştığını ifade eden Tollu, mevcut meydanın harabe bir durumda olduğunu, belediye olarak Tömük Mahallesi'ne şık ve vatandaşların rahatça kullanabileceği bir meydan yapımına başladıklarını, çalışmalarda sona yaklaştıklarını kaydetti. Erdemli'nin her köşesini hizmete doyuracaklarını vurgulayan Başkan Tollu, "Tömük Mahallesi'nde bir aydır süren çalışmaları yakından takip ediyorum. Tömük meydanı yapılan yenileme çalışmalarıyla güzel bir görünüme kavuşuyor. İnsanlarımızın gurur duyacağı kalıcı hizmetlere imza atıyoruz. Belediyemize bağlanan yeni beldelerin bugüne kadar almadıkları hizmeti, Erdemli Belediyesi olarak bir bir sırasıyla yerine getiriyoruz. Tömük'te yaptığımız birçok çalışma var. Sadece meydan da değil. Tömük Mahallesi'nin tüm sokaklarında parke döşeme çalışmaları yapıyoruz. Heyelan tehlikesi bulunan yere 55 metre uzunluğunda 7 metre yüksekliğinde duvar örüyoruz. Sunmuş olduğumuz hizmetlerde kullanılan malzemelerin tamamına yakınının üretimini ve montajını belediyemizin kendi marifetiyle yapıyoruz. Hizmet ederken bile belediyemizi tasarruf ettirmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarla eş zamanlı olarak diğer mahallelerimizde de hizmetlerimiz sürüyor. Allah'ın izniyle Erdemli tarihinin en büyük hizmetlerini yapmaya devam ediyoruz. Erdemli bizim dönemimizde altın çağını yaşıyor; yaşamaya da devam edecektir inşallah" dedi.

Erdemli Belediyesi, Tömük Meydanını Yeniliyor

Erdemli Belediyesi, Tömük Meydanını Yeniliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim