• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Erdem’den Tezcan’a Tepki; “Sen Kimi Kandırıyorsun?”

Erdem’den Tezcan’a Tepki; “Sen Kimi Kandırıyorsun?”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP'li Bülent Tezcan'ı eleştirerek; "Aydınlıların bunları görmediğini mi sanıyor. Aydınlılar, efeler, bu millet...

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP'li Bülent Tezcan'ı eleştirerek; "Aydınlıların bunları görmediğini mi sanıyor. Aydınlılar, efeler, bu millet yutmaz bunları" dedi.

Aydınlı milletvekilleri arasında başlayan "terör örgütüne destek" tartışması bitmiyor.

Geçtiğimiz günlerde "PKK marşında esas duruşa geçtin sonra da kalkıp devleti suçluyorsun. Kime çalışıyorsun? HDP'lileri kurtarmak için de tüm vekillerin dokunulmazlıklarını kaldıralım hamlesi yapıyorsunuz" diyen AK Partili Mehmet Erdem'e, CHP'li Bülent Tezcan'dan "Siz kimsiniz ki CHP'lilere terör yaftasını yapıştırmaya çalışıyorsunuz? Cumhuriyet Halk Partililerin vatanseverliği Hikmet Yar'ın dizinin dibine çöken bir anlayışın ürünü değildir" yanıtı gelmişti.

ERDEM'DEN YANIT GECİKMEDİ

CHP'li Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın bu sözlerine AK Partili Aydın Milletvekili Erdem'den yanıt gecikmedi. Dokunulmazlıkların kalkmasından korkacak hiçbir kirli ilişkileri olmadığını söyleyen Erdem, "Asıl kirli ilişkiler içerisinde olanlar bizzat CHP yönetimidir. Asıl laf cambazı Bülent Tezcan'ın kendisidir. HDP'lileri kurtarmak için yaptıkları hamleyi örtbas etmek için söyledikleri laf cambazlığından başka nedir? Tezcan'ın yaptıklarıyla söyledikleri uyuşmuyor" dedi.

"MADEM PKK TERÖR ÖRGÜTÜ YPJ, YPG, PYD NE?"

HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ'ın Suruç'ta yaptığı konuşmada "Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz" sözlerini hatırlatan Erdem, "Yüksekdağ'ın yaslandıklarını söylediği bu örgütlerin PKK terör örgütü ile bağlarını dünya âlem bilirken, şimdi tutup da sanki bunlar ayrı ayrı örgütlermiş gibi HDP'nin söylemi ile aynı çizgide konuşmak da neyin nesidir? İşte size laf cambazlığı. Madem PKK terör örgütüdür diyorsun Bülent Tezcan, o zaman cevap ver; YPJ, YPG ve PYD nedir? Bunlar PKK ile aynı şey değil midir? Bunlar terör örgütü değil midir? Bu örgütlerin PKK ile ilişkileri kanıtlanmışken, sen hangi protokol gereği, sırtını Türkiye aleyhinde sinsi hesaplar peşinde olan bu örgütlere dayadığını söyleyen HDP kongresine katılırsın" diye sordu.

"ORADA BAŞKA BURADA BAŞKA"

Tezcan'ın Ankara'da başka Aydın'da başka konuştuğunu savunan Erdem, "Bu zat orada başka burada başka. Efeler diyarında milliyetçi vatansever oluyor, sonra da sırtını YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslayan, Kandil'den aldıkları emirlerle hareket edenlerin yanında esas duruşa geçiyor? Tezcan, Aydınlıların bunları görmediğini mi sanıyor. Daha önce "sen kime hizmet ediyorsun" diye sormuştum, cevap veremedi. "Aa cambaza bak" numarasına sarıldı. Şimdi de soruyorum; sen kimi kandırıyorsun Bülent Tezcan? Aydınlılar bunları yutmaz, efeler yutmaz, bu millet yutmaz bunları" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim