• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

Erdem; “CHP İhanet Şebekelerinin Sözcüsü Haline Gelmiştir”

Erdem; “CHP İhanet Şebekelerinin Sözcüsü Haline Gelmiştir”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Genel Başkanı Bülent Tezcan'ı eleştirerek, "Daha dün PKK marşında esas duruşa geçen Sayın Tezcan, bugün...

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Genel Başkanı Bülent Tezcan'ı eleştirerek, "Daha dün PKK marşında esas duruşa geçen Sayın Tezcan, bugün bunu ört bas etmek istercesine art niyetli ve kasıtlı suçlamada bulunmaktadır" dedi.

"Bülent Tezcan'a Aydın'lılar soruyor" diyerek seözlerine başlayan Mehmet Erdem, "Paralel yapıdan DHKP-C'ye PKK ve Ortadoğu'daki teröristlere, Suriye'de Esad,Mısır'da Sisi eli kanlı diktatörlere kadar herkesi kucaklayan CHP, teröre destekte sınır tanımıyor. Memleketi kana bulayan bölücü terörist taşeron örgüt PKK ile mücadele eden devleti suçlayan CHP ihanet şebekelerinin sözcüsü haline gelmiştir. PKK marşında esas duruşa geçenler bugün devletin başını, hükümeti ve terörle mücadele eden herkesi suçlayabilme aymazlığı içindeler. Daha dün PKK marşında esas duruşa geçen Sayın Tezcan, bugün bunu ört bas etmek istercesine bu art niyetli ve kasıtlı suçlamada bulunmaktadır. Tezcan'a sormak lazım. PKK'lılara kardeşim diyen eski milletvekiliniz Hüseyin Aygün hakkında da suç duyurusunda bulunmayacak mısın? YPG'ye terör örgütü değildir diye Milletvekiliniz Sezgin Tanrıkulu'nu destekliyor musun? Kime çalışıyorsun hemşerim? Seni "beni temsil et" diye meclise gönderen Aydın'a, memleketinin insanlarına mı, yoksa memleketi bölmeye çalışan eli kanlı terörist örgütelerini mi?" diye konuştu.

"CHP aziz milletimizin desteği ile iktidar olacağına inancı olmadığı için geçmişten bugüne farklı vesayet odaklarına dayanarak halkın iktidarını alaşağı etmek istemektedir" diyen Erdem, sözlerini şöyle tamamladı: "Vesayet odakları bir bir ortadan kalktıkça CHP'nin dayanakları kayboluyor. Şimdi yine seçimde halkımız yüzde 49.5 ile AK Parti'yi iktidar yaptı. Halkın iktidarını yargı yoluyla indirmek için böyle saçma bir suç duyurusunda bulunuyorlar. Bu tipik bir CHP oyunudur. Geçmişte Rahmetli Adnan Menderes'e ve Rahmetli Turgut Özal'a ne yaptılarsa aynısını Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Parti'ye yapıyorlar. Tezcan'ın yaptığı suç duyurusunun zamanlaması manidardır. HDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasının gündeme alındığı bir süreçte CHP liderinin çıkıp da "tüm milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını istemesi', ardından da PKK marşında ayağa kalkan yardımcısının bu davranışı HDP'li vekilleri kurtarma hamlesinden başka bir şey değildir. Bunların, Sayın Cumhurbaşkanımızın da her seferinde söylediği gibi, bir üst akıldan yönetildikleri apaçık ortadadır. CHP-HDP-PKK-Paralel Yapı vs hep birlikte elele verdiler ve Türkiye'ye oynanan büyük oyuna alet oluyorlar. Ama aziz milletimiz her şeyi ibretle izliyor ve gereken cevabı her zaman sandıkta veriyor"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim