• BIST 9885.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Engelli Songür'den 'Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat' konseri

Engelli Songür'den 'Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat' konseri
Uşak'ta, iki kolunun da olmamasına rağmen hayata sıkı sıkıya tutunan mahalli sanatçı İsa Songür, konuk sanatçılar Ufuk Çakır ve Mutlu Keklik ile birlikte,...

Uşak'ta, iki kolunun da olmamasına rağmen hayata sıkı sıkıya tutunan mahalli sanatçı İsa Songür, konuk sanatçılar Ufuk Çakır ve Mutlu Keklik ile birlikte, Atatürk Kültür Merkezi'nde, "Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat" ismiyle konser verdi.

Engeline rağmen hayata tutunmayı hiçbir zaman bırakmadığını belirten İsa Songür, "Şu ana kadar Uşak'taki hemşehrilerimiz beni hiç yalnız bırakmadı. Benim yanımda olmaya devam eden hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ederim. Değerli Belediye Başkanım Nurullah Cahan'a, benimle birlikte bu sahnede bu geceyi paylaşan değerli sanatçılarımız Ufuk Çakır'a ve Mutlu Keklik'e ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Kolları olmayan ve biyonik bir kol sahibi olmak için kendi çabalarıyla bir albüm çıkarttığını belirten İsa Songür, yeni bir kola kavuşmak için 150 bin TL'ye ihtiyacı olduğunu kaydetti. Bu amaçla konser ve sanatsal faaliyetleri çalışmalarını sürdüren Songür, "Kollarımda doğuştan bir engel söz konusuydu. Fakat bu engelime bakarak asla hayattan soğumadım. Hep kendimi geliştirmek için çaba verdim. Hiçbir zaman yaradılışımdan utanmadım. Şimdi artık biyonik kola kavuşmak için mücadele ediyorum. Öncelikle kendi çabalarımla bir albüm çıkardım. Uşak'ta bu konuda bana destek veren arkadaşlarım oldu. Kola kavuşmak için albüm satışına da başladım. Verdiğim mücadelenin engelli kardeşlerime de örnek olacağını biliyorum." dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise doğuştan iki kolu olmayan İsa Songür'ün yanında olduklarını ve maddi manevi desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Cahan,"Hayata engelli olarak başlayan veya daha sonra engelli olan kardeşlerimizin hayat mücadelelerinin yanındayız. Uşak'ta İsa Songür kardeşimiz de bu konuda örnek teşkil etmektedir. Kardeşimiz doğuştan engeli olmasına rağmen hayata küsmemiş ve mücadelesiyle örnek olmuştur. Sesiyle güzel işler çıkaran arkadaşımız, devlet kadrolarına da atanarak azmin zaferini ortaya koymuştur. Şimdi de yeni bir kola kavuşmak adına çaba veriyor. Biz de bu çabasında maddi ve manevi yanında olacağız. İsa Songür kardeşime ve yerel değerlerimiz olan Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır'a da bu unutulmaz gecede bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ederim." diye konuştu.

Doğuştan engelli olmasına rağmen hayata sıkı sıkı tutunan İsa Songür, "Hoş Geldin" isimli albümünü müzik piyasasına sunmuştu.Cihan

Engelli Songür'den 'Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat' konseri

Engelli Songür'den 'Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat' konseri

Engelli Songür'den 'Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat' konseri

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim