• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Engelleri Futbolla Aştılar

Engelleri Futbolla Aştılar
Engelli turizmi üzerine faaliyet gösteren Always Anb Travel Seyahat Acentesi'nin düzenlediği, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi'nin...

Engelli turizmi üzerine faaliyet gösteren Always Anb Travel Seyahat Acentesi'nin düzenlediği, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi'nin desteklediği organizasyon kapsamında Hollanda'dan gelen zihinsel engelli futbol takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü takımı arasında oynanan dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Bodrum İlçe Stadı'ndaki karşılaşmayı Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Antrenör Fatih Uzunlulu, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel protokol tribününden izledi. Maç öncesi organizasyon hakkında bilgi veren Always Anb Travel Seyahat Acentası ortaklarından Erhan Ünaldı, Hollanda takımının Utrecht Fuarında düzenledikleri bir çekilişte Bodrum tatili kazandığını belirterek takımın bir hafta süresince Bodrum'da kampa girdiğini anlattı. Ünaldı, "Biz ağırlıklı olarak bedensel engelli turizm alanında çalışıyoruz. Bu hafta, Hollanda'dan gelen zihinsel engelli futbol takımını ağırlıyoruz. Gelen konuk takımla Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelli Spor Takımı arasında bir dostluk maçı düzenledik. " dedi.

30'ar dakikalık iki devre olarak oynanan karşılaşmada rakip takımlar kıyasıya mücadele etti. Karşılaşma, Dalaman Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü takımının 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Muğla'dan hakemlerin yönettiği maçın bitiş düdüğü ile her iki takım oyuncuları birbirini alkışlayıp, formalarını karşılıklı değiştirerek birbirlerine sarıldı. Maç sonrası her iki takımada Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp tarafından günün anısına çiçek ve kupa verildi.

Engelleri Futbolla Aştılar

Engelleri Futbolla Aştılar

Engelleri Futbolla Aştılar

Engelleri Futbolla Aştılar

Engelleri Futbolla Aştılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim